Alm. Brand Bank Cup Aalborg 2015

Skrevet onsdag d. 18. november 2015

​I weekenden d. 6. – 8. november afholdte Aalborg Svømmeklub Alm. Brand Bank Cup, hvor NORD var repræsenteret med hele 25 svømmere.

Stævnet har tradition for at være et godt stævne, men masser af stemning, og hurtige tider fra alle deltagerne.

Stævnet blev afholdt i Haraldslund svømmehal, så det var så tæt på hjemmebane som det kan blive, uden helt at være det.

NORD's 25 svømmere havde samlet 114 individuelle løb, og 8 holdkapper i de indledende stævne afsnit, og her lykkedes det 61 gange af trække nye PR med op af vandet, hvilket gav en PR % på 53,5%. Samtidig lykkedes det svømmerne 14 gange at kvalificere til finalerne. 10 individuelle, og 4 holdkapper.

I finalerne var svømmerne ekstra tændte, da der var indmarch med både lysshow og god musik, hvilket resulterede i yderligere 5 PR, og hurtigere tider for alle holdkapperne end i indledende.

Frida Lind (2004), svømmede sig i finalen til en flot sølvmedalje, og var en af de svømmere, som både satte PR i indledende og igen i finalen.

Nogle af de opnåede PR, var samtidig kravtider til Vestdanske mesterskaber:

Mathias Knudsen: Opnåede 3 kravtider i henholdsvis 50, 100 og 200m fri, og er første gang han har kvalificeret sig et mesterskab. Ud over de flotte PR, opnåede Mathias også bronze på hans 200m fri.

Lærke Als: Opnåede krav i 400 Individuelt Medley, så hun nu har 2 kravtider.

Begge svømmerne er Årgangssvømmere, og deres Vest mesterskab afholdes i weekenden d. 11. – 13. december.

Peter Gadsbøll opnåede 2 kravtider til seniorenes vest mesterskab til foråret. Disse blev opnået på 50m fri og 50m ryg.

Peter har ikke været deltager ved at senior mesterskab før, men hvis hans udvikling holder samme kurve, så er chancerne gode for også at opnå kravet til DM, som svømmes i juli måned.

Sidst men ikke mindst, satte Camilla Ottesen 2 klubrekorder.

Disse blev sat i 50 fri og 50 ryg.

Trænerteamet og Svømmeklubben NORD siger tak for et forrygende stævne, og glæder os over de mange flotte resultater.