1. Nordjyske Cup og Vestdanske mesterskaber for Juniorer

Skrevet mandag d. 9. november 2015

I weekenden d. 23. – 25. oktober var Svømmeklubben NORD afsted til 2 forskellige stævner, for at vise NORD's farver frem på fornemmelse vis.

Ved Nordjyske Cup, som blev svømmet i Aalborg, stillede NORD med 23 svømmere, som tilsammen havde 88 individuelle starter. Nordjyske Cup løber hen over hele året, og er fordelt på 4 stævner, som afløser de tidligere seriestævner. Ved stævnet kæmper man både for sig selv, men også som et hold. Der er opdelt 5 aldersgrupper, hvor der er medaljer til nummer 1,2 og 3 i alle løb. Samtidig bliver der samlet point ind til klubben, alt efter hvilken placering man for i løbet, så man efter det 4. stævne, som svømmes sidst på foråret, kan kåre den bedste klub i hver af de 5 aldersgrupper.

Ved stævnet var det svømmere fra de 3 bedste hold i klubben, som var blevet tilbudt stævnet. Ud af de 88 individuelle starter som svømmerne havde, blev ikke mindre end 63 af dem omsat til nye personlige rekorder (PR), hvilket betyder en PR procent på hele 71,5. Samtidig havde NORD svømmere på skamlen 16 gange, hvor medaljerne blev fordelt på følgende måde:

• 6 Guld
  • 2 Sølv
  • 8 Bronze

De flotte resultater og de mange PR, lover godt for klubbens udvikling i resten af sæsonen frem mod sommer.​

Imens de 23 svømmere konkurrerede i Aalborg, havde klubben 1 svømmer med til de vestdanske mesterskaber, som blev svømmet i Nyborg.

Camilla Ottesen, som desværre havde døjet lidt med hendes skulder, havde klaret kravet til mesterskabet i ikke mindre end 5 discipliner.

Ud af de 5 løb som hun skulle svømme, endte 2 af dem med at blive til nye PR, trods hendes skulder.

På 100 fri satte Camilla nu Klubrekord i tiden 1:02.00, som både er ny junior, men også senior rekord.

I hendes 800m fri, endte hun med at sætte en flot PR med næsten 9 sekunder.

Trænerteamet og Svømmeklubben NORD ønsker alle svømmerne tillykke med de flotte resultater.​