Klubmesterskaberne 2007

Skrevet søndag d. 18. november 2007

D. 16.-18. november blev der afholdt klubmesterskaber og det blev som forventet 3 sjove, men hårde dage. 53 deltagere og endnu flere forældre var mødt op for at overvære stævnet. Yngste svømmer var 8 år, mens ældste var 29 år.

Traditionen tro blev der søndag efter stævnet spillet bingo og uddelt præmier.

Den samlede vinder af NORD’s klubmesterskaber 2007 blev Malene Koktved for pigerne og for tredje år i træk, Anders Møllerskov for drengene.

Klubmester gr. 1:
Guld: Malene Koktved og Anders Møllerskov
Sølv: Charlotte Christiansen og Dan Pedersen
Bronze: Julie Thomsen og Emil Juul

Klubmester gr. 2:
Guld: Anne W. Johansen og Tim Madsen
Sølv: Trine G. Kjeldgaard og Claudio Nørskov-Kjær
Bronze: Nina N. Jensen og Søren Mikkelsen

Klubmester gr. 3:
Guld: Lise L. Nielsen og Steffen L. Nielsen
Sølv: Ida Gjesing Hansen og Simon Strøm
Bronze: Jannie N. Jensen og Lasse Toft

Klubmester gr. 4:
Guld: Maria Bostrup og Thomas G. Kjeldgaard
Sølv: Rikke Mouritsen og Emil Beck
Bronze: Astrid Skjoldborg og Thomas Birkkjær

Igen i år blev den bedste pige og dreng fra svømmeskolen også kåret. På pigesiden vandt Julie Ottesen for andet år i træk. Vinderen for drengene blev Ludvig Lind. 2. plads Nina Paulsen og Emil Hjermitslev, 3. plads Mille Abildgaard og Morten Riis

Forældreforeningen uddeler hvert år en kammerats- og flidspokal til en fra hver af de 3 konkurrencehold. Dette år gik pokalerne til: Cecilie Bak fra K1, Nicolai Heide fra K2 og Thomas Birkkjær fra K3.

Desuden blev der uddelt bedste langdistanceforbedrings pokal, denne pokal går til den svømmer der har forbedret sig mest i point i henholdsvis 800m fri for piger og 1500m fri for drenge, i forhold til forrige år. Vinderen blev Cecilie Bak.

Tillykke til svømmerne.