SRV 2008

Skrevet mandag d. 14. april 2008

Fredag (d. 11/4-2008)

Vi tog afsted fredag middag, fra klubhuset, ved en halv 2-tiden.
Gudmundurs bil blev meget tæt pakket, da vi var fem personer om at dele meget lidt plads, men vi klarede det nemt.

Stemningen var høj og god hele turen på motorvejen, mod Vejle, i bilen hos Gudmundur, Max, Nikolaj, Steffen og Søren, lige indtil at der begyndte at blive en kæmpe lang kø foran os, så vi tog chancen og kørte af den næste afkørsel, og tænkte at så længe vi kunne se motorvejen, så fandt vi hurtigt til Vejle, men nej…
Pludselig var motorvejen væk, og derfor valgte vi at køre mod byen Flemming, et super dejligt navn (:
Vi kørte rigtig langt, og da vi så mødte en mand og spurgte ham om vej til Vejle, smilede han bare og sagde på godt jysk: ‘Vejle? Så i da godt nok kørt forkert…’ – Og ja, som om vi ikke godt vidste det lidt i forvejen?
Men han fik hurtigt hjulpet os på rette vej mod Vejle, og Steffen nåede lige præcis opvarmningen og svømmede en super flot 100m fri, med PR, så selv med lidt modstand fra vores held, viste vi at det nok skulle blive en god weekend for NORD.

Lørdag (d. 12/4-2008)

Lørdag var den første dag under SRV, hvor alle NORD’s deltagende svømmere kom i vandet. Steffen skulle svømme 100 bryst og 200 medley. I 100 bryst svømmede Steffen tiden 1:16.18 og slog dermed sin gamle PR der stod på 1:17.81. Udover det rakte det også til en 3. plads og derved NORD’s eneste medalje under stævnet.

I 200 medley svømmede Steffen 2:29.24 og slog igen sin PR på 2:30.80. Dette rakte til en flot 12. plads.
I 200 ryg stillede Max op. Dette var hans første løb til dette stævne. Han svømmede i tiden 2:28.75 og slog dermed sin PR 2:31.51 med næsten 3 sekunder og endte på en flot 8. plads. Kühn skulle i sit første løb svømme 100 fly. Han svømmede i tiden 1:11.49 og slog ligesom Steffen og Max sin gamle PR der stod på 1:15.87, og endte på en flot 15. plads.

Alt i alt var 2. dagen for NORD næsten perfekt, hvor Steffen, Max og Kühn slog deres PR i alle løb.

Søndag (d. 13/4-2008)

Søndag morgen stod vi op, ligesom om lørdagen, kl. 7:10. Så ryddede vi op inde i klasselokalet, pakkede Gudmundurs bil og kørte over på skolen for at få noget morgenmad. Efter vi havde fået en god omgang morgenmad, kørte vi alle over i svømmehallen, hvor vi varmede op. Først skulle Steffen svømme 200m frisvømning, og det gik rigtig godt, for han gik 2.09,58 det rakte til en 10. plads, og det var en personlig rekord (PR) med ca. 6½ sekund, og så kvalificerede han sig til de Danske Årgangs Mesterskaber (DÅM), så det var et rigtig godt løb. Det næste løb som skulle svømmes var 100m rygsvømning for Steffen, denne gang gik han 1.12,47, det rakte til en 14. plads, og det var også en lille PR, så det var også godt.

Så skulle Max også svømme 100 rygsvømning. Han gik 1.08,21, det rakte til en 9. plads, og så kvalificerede han sig også til DÅM, så det var en stor PR, og rigtig godt svømmet af Max. Den næste der så skulle svømme var igen Steffen. Denne gang skulle han svømme 100m frisvømning. I dette løb gik han 58,18 og det rakte til en 6. plads, og så var det PR, så også rigtig godt svømmet der. Nikolaj Kühn var den sidste der skulle svømme søndag, og det løb han skulle svømme var 200m butterfly. Hans tid i dette løb var 2.43,02, og det rakte til en 9. plads, og så kom han også med til DÅM i dette løb, så det var PR og virkelig godt svømmet af Kühn, da hans tidligere PR var på lidt over de 3min.

Så skulle vi til at hjem, men Søren var jo tidtager, og vi andre ville gerne hjem, men så var vi så heldige at Søren gerne ville og kunne køre med Brønderslev svømmeklub hjem. Så derfor kørte vi fra Vejle ca. 1½ time før end at stævnet var slut, så vi kunne komme hjem og komme os over weekenden. Men vi tog lige en tur forbi McDonalds, fordi at Gudmundur havde lovet os en is hvis Max kunne slå PR i 200 rygsvømning om lørdagen, og det gjorde han, så derfor fik Kühn og Steffen en is, mens Gudmundur og Max fik en milkshake.

Da vi kom hjem, ventede vores forældre på os, og vi tog hjem.

Rigtig godt svømmet af alle der var med til SRV.