Danish International Swim Cup

Skrevet søndag d. 1. juni 2008

Vi startede hjemme ved Gud hvorefter Steffen, Anne, Malene og jeg kørte af sted mod Esbjerg i Guds bil.

Vi kørte og kørte i 3 timer, med iPod’en på fuld drøn.

Da vi ankom til Vestervangskolen pakkede vi lidt ud, mens vi ventede på Søren, Max og Flemming. Det varede lidt tid så vi nåede også lige at spille lidt kort og lave spørgsmål til det geniale spil: “Vælg en elg”.

Endelig kunne vi få pizza, det stod Gud, Malene og Anne for, mens de hentede pizza legede vi andre med garn og kom desværre til at rive nutiden ned…

Fredag, lørdag og søndag svømmede vi, alle satte store pr’ere og vi havde det rigtig sjovt

Når vi ikke svømmede eller var i hallen, spillede vi Twister, prøvede at snakke med tyskere, “Vælg en elg” blev der også spillet og det var skide skægt. Godt fundet på Anne og Malene!

Lørdag var vi i vandland hvor vi var i spabad, spillede badebold og var i det finske kar… Uuh det var koldt!!

Søndag kom Steffen i finalen i 100 bryst og 100 fri hvor han igen gik pr fra de indledende løb. Vi skulle selvfølgelig se finalerne og heppe på ham og det var vildt fedt at se det, der var det største lysshow og ufattelig mange folk, for i alt var der 1820 svømmere fordelt i 3 haller, men til finalerne blev alle samlet i Stadionhallen, så der var klem på. ;P

Diego fra Chile skulle også svømme 100 bryst og det var imod OL svømmeren Chris Christensen, som så lige valgte at gå under minuttet og derfor slå sin egen danske rekord. Nå tilbage til Diego, ham opdagede vi søndag eftermiddag og fandt ud af at han faktisk er den flotteste dreng fra Chile vi nogensinde har set, ikke nok med at vi heppede på ham i finalen så fik vi Gud til at spørge om hans e-mail adresse, og den fik vi så.

Vi har aftalt at det er Malene der skal giftes med ham, jeg skal være forlover og Anne skal være brudepige. Anne er ikke helt med på ideen, men i Chile må man jo også godt have flere koner, så det skal nok gå.

Da vi havde set Steffen i finalerne tog vi ind til Esbjerg midtby og spiste pizza og spaghetti, inden turen gik hjem til Nørrenutten.

Vi har alle sammen haft en rigtig sjov weekend/stævne, og det er helt sikkert noget vi vil huske altid!

Skrevet af Cecilie, med hjælp fra de andre svømmere…

KONTAKT EN AF VORES 3 AFDELINGER​

Har du spørgsmål der vedrører børne- og voksenhold kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører konkurrenceafdelingen kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører dykkerafdelingen kan du kontakte os direkte.