Nye trænere i NORD

Skrevet fredag d. 5. september 2008

Henover sommeren er der desværre nogle trænere som har forladt konkurrenceafdelingen, men der er selvfølgelig også kommet nogle nye trænere til.

De fleste svømmere og måske også nogle af forældrene har nok allerede stødt på de nye trænere, men for god ordens skyld kommer her en lille en navnerunde.

Trænere for K1, K2 og K3

Gudmundur
Lige som sidste sæson er det Gudmundur som er træner for K1 og K2. Han har dog lige været hjemme på Island i sommerferien for at bygge sit eget hus.

Ronny Roberts
Er ny og kommet til fra Norge i sommerferien og vil også være træner for K1 og K2. Han er kommet til Aalborg for at læse på trænerskolen.

Anders Møllerskov
Er lige som Ronny kommet til her i sommerferien og har stået for meget af træningen for K1 og K2, mens Gudmundur har knoklet på Island. Anders er ny som træner, men er en gammel kending af konkurrenceafdelingen, da han selv er tidligere konkurrencesvømmer men nu prøver kræfter med at trænergerningen.

Emil Juul
Er ny som træner i konkurrenceafdelingen og bliver træner for K3. Emil er ligesom Anders tidligere konkurrencesvømmer og Emil har desuden tidligere været træner i Svømmeklubben NORD’s svømmeskole, som er for de lidt mindre.

Thomas Clausen
Er også helt ny som træner og vil sammen med Emil være med til at træne K3. Thomas er lige som både Anders og Emil også tidligere konkurrencesvømmer her i klubben, og har nu har valgt at blive træner.

Selvom der er kommet nogle nye trænere til er vi helt overbevist om at det bliver mindst lige så godt og sjovt at være svømmer i NORD, som det var før sommerferien.​