NORD’s klubmesterskaber 2008

Skrevet torsdag d. 20. november 2008

Klubmesterskaberne blev igen i år en hård dyst om medaljerne og titlen som klubmester i Svømmeklubben NORD.

Mange af de yngre prøvede at være med til deres første stævne og alt i alt havde alle en god weekend, selvom det nok var hårdt for de ældste.

Alle svømmerene er inddelt i piger og drenge og derudover også i forskellige aldersgrupper. I år var yngste deltager 6 år, mens ældste svømmer var 30 år.

For de fleste/ældste er det et hårdt program, hvor der skal stilles op i alle dicipliner for at kunne kalde sig klubmester indtil næste års klubmesterskaber.

Den samlede klubmester for pigerne blev Malene Koktved, mens det for drengene blev Jess Reese Jacobsen.

Som altid blev der også uddelt en flidspokal til en svømmer for hvert hold, som trænerne mener har gjort det ekstra godt både socialt, men også i bassinet. I år gik flidspokalen for K1 til Tim Madsen, for K2 blev det Thomas Birkkjær, mens det for K3 blev Mikkel Lundsgaard.

Til sidst men ikke mindst var der pokalen for bedste langdistanceforbedring, som i år gik til Lise N. Nielsen. Pokalen går til den svømmer der har forbedret sig mest i point, i henholdsvis 800 fri for piger og 1500 fri for drenge, i forhold til forrige år.

Stort tillykke til alle svømmerne!

Klik her for at hente resultatlisten