Forbud mod konkurrencedragter

Skrevet søndag d. 25. januar 2009

Dansk Svømmeunions bestyrelse har besluttet, at årgangssvømmere IKKE må benytte de nyeste typer af konkurrencedragter ved stævner såvel i regi af Dansk Svømmeunion som ved stævner arrangeret af Dansk Svømmeunions medlemsklubber.

Forbuddet gælder til og med det kalenderår, hvor pigerne fylder 14 og drengene fylder 16.

I forbindelse med bestyrelsens beslutning blev det vedtaget at en negativliste, dvs. en liste over de dragttyper der ikke er godkendte til brug for de anførte årgange, skulle offentliggøres på www.svoem.dk.

Bestyrelsens beslutning kan læse i sin fulde tekst her:

Liste over dragter der ikke er godkendte til brug i henhold til ovennævnte beslutning og beskrivelse.

– Speedo LZR
– Arena Revolution +
– Diana – Submarine shining arrow
– Diana – Submarine Cyclone
– Tyr – Tracer Rise
– Jaked – J01
– Blue Seventy – Nero, Nero comp

N.B. Listen vil blive løbende opdateret, og gælder for alle typer og udskæringer af konkurrencedragter der anvender lignende materialer. Listen er altså ikke begrænset til de anførte producenter, udskæringer og produkter.