Midsommer Cup 2010

Skrevet mandag d. 14. juni 2010

Sidste år var vi desværre ikke blandt de deltagende klubber ved Midsommer Cup, men i år var vi tidligt ude for at sikre os at vi var med ved stævnet.

For dem som ikke har kvalificeret sig til DÅM d. 18.-20. juni var dette deres sidste stævne inden sommerferien og vi havde i alt 31 svømmere med til stævnet, hvor der blev svømmet rigtig godt med mange personlige rekorder og derudover blev det også til både medaljer og klubrekorder fra flere af dem.

Der var mange fra K3 som var med til stævnet og for mange af dem var det deres første større stævne og weekendstævne. For langt de fleste blev der sat personlige rekorder i alle deres løb og nogle af dem med både 10 og 20 sekunder, men vigtigst af alt så havde vi alle sammen en rigtig hyggelig weekend i Ikast.

Der blev af Maria B. Bostrup, Lise L. Nielsen, Anne W. Johansen, Thomas Birkkjær, Simon S. Hermannson og Nikolaj Kühn vundet i alt 21 medaljer (6 guld, 6 sølv og 9 bronze).

Klubrekorder blev der slået to af. 50m ryg blev slået for både årgang, junior og senior af Lise L. Nielsen som dermed slog en 8 år gammel rekord. Den nye rekord lyder på 34.00 og hun slog dermed den gamle med ½ sekund.

Den anden rekord blev sat af Maria B. Bostrup på 50m fly for årgangssvømmere, som nu lyder på 31.85 og blot var 2/100 fra at tage rekorden for juniorer også.