Masser af klubrekorder ved DÅM 2010

Skrevet mandag d. 21. juni 2010

I weekenden blev DÅM (Danske Årgangs Mesterskaber) afholdt i Gentofte, og Svømmeklubben NORD havde 4 svømmere med til mesterskabet.

Det blev til 3 årgangsrekorder, 5 juniorrekorder og 3 seniorrekorder – ganske imponerende når man tænker på at svømmerne stadig er årgangssvømmere.

Maria B. Bostrup stod for de fleste af de nye klubrekorder, da hun satte 10 ud af de 11 klubrekorder der blev slået i løbet af weekenden. En af de rekorder der bl.a. blev slået var klubrekorden på 100m fri, som er en klubrekord der blev sat 29. april 1978 og indtil i weekenden ikke var blevet slået, men Maria slog rekorden med 62/100 så den nu lyder på 1.02.68.Thomas Birkkjær stod for den sidste klubrekord, da han slog den nuværende rekord på 100m IM for årgangssvømmere.

Svømmerne som repræsenterede NORD ganske godt til DÅM var Lise L. Nielsen, Rikke Mouritsen, Maria B. Bostrup og Thomas Birkkjær.