Sølv ved NM og DM 10km åben vand

Skrevet mandag d. 30. august 2010

Ved lørdagens kombineret Nordiske og Danske Mesterskab på 10 km åben vand sikrede Søren Mikkelsen fra Svømmeklubben NORD sig sølv, hvor der skulle svømmes rundt om Christiansborg.
Vandet var blot 16 grader varmt, men det stoppede ikke de deltagende svømmere.

Fra start blev der lagt hårdt ud, hvor feltet efter de første 2 km var blevet spredt ud og flere af favoritterne havde taget førringen.
Efter 4 km lå Søren og kæmpede om 4. pladsen ved NM, men formåede i løbet af de næste 2 km at svømme sig frem i feltet og op på 3. pladsen.

Til højre: Søren Mikkelsen fra Svømmeklubben NORD - Nr. 2 til NM og DM. Til venstre: Flemming Sørensen fra Lyseng svømmeklub - Nordisk og Dansk Mester

Det hårde udlæg i starten af løbet begyndte at sætte sit præg og ved 8 km havde Søren svømmet sig op på 2. pladsen.

Trods Søren havde formået at svømme sig frem i feltet lykkedes det desværre ikke at hente den førende svømmer i løbet af de sidste 2 km, men stadig et rigtigt godt resultat, og det store smil var da heller ikke til at overse da han slog hånden i målpladen.

Forståeligt nok var det en yderst tilfreds (og rimelig træt) svømmer der kom op af vandet og blev lykkeønsket og omfavnet af hans meget stolte træner Dan Pedersen.

I sin egenskab som protektor for Dansk Svømmeunion var Kronprinsesse Mary æresgæst og hæders-starter ved stævnet. Hun sluttede af med at overrække præmier og hyldede medajletagerne.

Udover over sine 2 sølv medajler til NM og DM, bliver Søren Mikkelsen også uofficel Dansk Junior Mester på de 10 km.

Der vil være mulighed for at møde Søren Mikkelsen ved Limfjordskrydseren, lørdag d. 4. september.
Et løb som han først og fremmest deltager i, for at være med til at fremme deltagelsen åbent vand sporten i Danmark.