Ny junior rekord over Ijsselmeer af Søren Mikkelsen

Skrevet tirsdag d. 17. august 2010​

Søren Mikkelsen krydsede lørdag d. 14. august, sammen med Grith Sigsgaard fra S68, Ijsselmeer i Holland. En tur på 22 km i åbent vand uden våddragt.

Efter et rigtig tæt race i mellem de to i de først 4 timer, sejrede erfaringen over ungdommens vilje. Det lykkedes nemlig Grith at få slået et hul ned til Søren, som han ikke kunne hente igen.

Søren kom i mål, i tiden 5 timer, 2 min. og 2 sek. som godt nok er 5 min. og 5 sek. langsommere end Grith, men tiden er ny junior rekord samt den 26. hurtigste tid (18. hurtigst for herrer) der nogensiden er svømmet over Ijsselmeer, siden første svømmer tog turen tilbage i 1970.​

Søren Mikkelsen sidder og lader op til turen over Ijsselmeer.​

Sørens junior rekord er en stor og uventet bedrift af NORD svømmeren, som havde svært ved at forstå at han havde svømmet så hurtigt.


Han fik efterfølgende stor ros af det Hollandske svømmeforbund for hans bedrift.

For at få en gældende tid er en hver form for pace, brug af våddragt, samt at “ligge på hjul”/i fødder af andre svømmere ikke tilladt.

De næste 2 weekender er Søren igen at finde i Danmark, hvor han vil deltage til de Danske senior mesterskaber i åben vand på 5 km (Amager) og 10 km (Christiansborg). Her håber han på at kunne svømme en top-placering hjem.​

Sponsorer​

KONTAKT EN AF VORES 3 AFDELINGER​

Har du spørgsmål der vedrører børne- og voksenhold kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører konkurrenceafdelingen kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører dykkerafdelingen kan du kontakte os direkte.