DM 5km Åben Vand – Guld, sølv og bronze til NORD svømmere

Skrevet mandag d. 23. august 2010​

Ved det Danske Mesterskab på 5 km Åben Vand svømning, som blev afholdt lørdag d.21 august på Amager Strandpark, viste NORD’s junior svømmere stor styrke.

Søren Mikkelsen viser endnu engang hans store talent for Åbent Vand svømning, da han vandt gruppen for juniorer med over 3 minutter ned til 2. pladsen. Samtidig svømmede han også hurtigt nok til at følge med de bedste senior svømmere, hvor Søren i et spurtopgør de sidste 300 meter endte med i senior gruppen at hive sølvmedajlen med hjem til det nordjyske​

​Medaljetagerne ved DM i 5km åben vand.

NORD havde også junior svømmer Nikolaj Kühn i vandet som gjorde det rigtig flot i sin debut på 5 km. Han endte nemlig med at tage 3. pladsen for juniorer. Det bliver spændende at følge Nikolajs udvikling de næste par år. Han var yngest mandlige deltager ved DM, og med lidt mere erfaring har han stort potentiale til at følge i Søren fodspor i de kommende år.

Lørdag d. 28. august er Søren Mikkelsen igen at finde i vandet. Her deltager han i DM 10 km Åbent Vand på/ved Christiansborg. Her håber Søren igen, at kunne kæmpe med om medajlerne.

Der vil være mulighed for at møde de to medajletager: Søren og Nikolaj ved Limfjordskrydseren, lørdag d. 4. september.​

KONTAKT EN AF VORES 3 AFDELINGER​

Har du spørgsmål der vedrører børne- og voksenhold kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører konkurrenceafdelingen kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører dykkerafdelingen kan du kontakte os direkte.