Regionsmesterskaberne 2016

Skrevet torsdag d. 4. februar 2016

I weekenden d. 23.-24. januar, var Svømmeklubben NORD deltagende ved Regionsmesterskaberne, som i år blev svømmet i DGI-huset i Aabybro.

Med ved stævnet var 21 svømmere, sammen med 2 trænere, og 2 holdledere. Svømmerne havde tilsammen 111 individuelle starter, og det lykkedes 51 gange, at få nye personlige rekorder med op af vandet.

Ligeledes lykkedes det hele 10 gange, at hente ædelt metal på skamlen, i form af 9 bronze medaljer, og 1 sølv. Sølvmedaljen blev taget af Andreas Torp i 50m brystsvømning, i tiden 0:46.76.

Mathias Knudsen var på skamlen flest gange, og hentede hele 4 bronzemedaljer med hjem.

Den største PR blev sat af Mikkel Juul Pedersen, som i hans 400m fri, formåede at tage hele 19 sekunder af hans hidtil bedste tid.

Ud over Mikkel, var der hele 4 piger som også satte flotte store PR.

Emillie Phil og Freja K. Larsen, satte begge Pr med 9 sekunder på deres 50m fri.

Klara H. Rasmussen satte også PR med 9 sekunder i 100m ryg.

Marie M. Christensen satte ligeledes 9 sekunders PR i hendes 200m IM.

Lørdag aften havde vi fornøjelsen af at kunne fejre Andreas Torps 12års fødselsdag, med sang og kage.

Stort tillykke med dagen skal lyde fra hele Svømmeklubben NORD.​

Vi ønsker alle svømmerne stort tillykke med de flotte resultater, og glæder og meget til at se jer i aktion til klubmesterskaberne d. 13.-14. februar.