Invitation til Klubmesterskab 2016

Skrevet lørdag d. 12. december 2015

NORD's klubmesterskab afholdes 13. og 14. februar 2016, og vi håber at rigtig mange af svømmerne fra både konkurrence- og svømmeskoleholdene igen i år vil være med til en festlig weekend i Gl. Lindholm.

Stævnet har som altid særlige løb for Svømmeskolen og for Masters, og derudover selvfølgelig en masse løb for konkurrenceholdene (herunder også Talentholdet). Der er diplomer til alle svømmeskoledeltagere og medaljer til de samlede vindere i hver årgangsgruppe. Derudover er der pokaler til de samlede klubmestre hos damer og herrer og til svømmeren med størst forbedring på langdistance (800m og 1500m). Og sidst men ikke mindst uddeler trænerne pokaler til årets svømmer på hvert af konkurrenceholdene.

Men frem for alt er det en super-hyggelig weekend, hvor rigtig mange svømmere mødes, hvor svømmeskoleelever kan afprøve hvad et stævne er, og hvor konkurrencesvømmerne kan få lov at svømme alle de løb de har lyst til.

Vi håber selvfølgelig også at se rigtig mange forældre, og at mange af jer vil give en hånd som officials eller med anden praktisk hjælp.

Mere information om stævnet findes på nedenstående links.

Info til hold i Svømmeskolen (øvet):

Klubmesterskaber 2016 – invitation

Klubmesterskaber-2016 – tilmeldingsliste

Info til talent- og k-hold:

Klubmesterskaber 2016 – invitation

Klubmesterskaber 2016 – regler aldersgupper