NORD’s klubmesterskaber

Skrevet mandag d. 6. december 2010

Som altid blev klubmesterskaberne afholdt i Gl. Lindholm svømmehal og især for drengene i alderen 15-16 år var der hård kamp om 1., 2. og 3. pladsen i deres aldergruppe.

I weekenden afholdte NORD deres årlige klubmesterskaber, hvor næsten alle svømmere fra konkurrenceafdelingen deltog, men også svømmere fra svømmeskolens talenthold, begynder 2 og begynder 1 stillede op.

Ved klubmesterskaberne er der i alt 34 løb (17 løb for piger og 17 løb for drenge), hvor man skal svømme alle løb for at have mulighed for at kunne kalde sig klubmester. Udover en masse svømning blev det som forventet 3 sjove og hyggelige dage

Et par glade K3 svømmere, som nyder pausen mellem deres løb

Den samlede klubmester for damer blev for andet år i træk Lise Lønsmann Nielsen, mens det for herrer blev Thomas Birkkjær.

Lise vandt guldet med et komfortabelt antal point ned til sølvmedaljen, som gik til Rikke Mouritsen, mens bronzemedaljen gik til Nanna H. Andersen.

For herrerne var det lidt tættere, hvor Thomas Birkkjær vandt guldet foran Nikolaj Kühn der fik sølv og Keith Mortensen tog bronzemedaljen.

For hvert af de tre hold i konkurrenceafdelingen blev der, som altid, uddelt en kammerats- og flidspokal til de svømmere, som trænere mener har gjort det ekstra godt både socialt, men også i bassinet.

I år gik flidspokalen for K1 til Søren Mikkelsen, for K2 blev det Martin Kollerup, mens det for K3 blev Laura Christensen – stort og fortjent tillykke til dem alle tre.

Til sidst blev pokalen for bedste langdistanceforbedring uddelt. Pokalen går til den svømmer der har forbedret sig mest i point, i henholdsvis 800 fri for piger eller 1500 fri for drenge, i forhold til forrige år, og i år gik pokalen til Thomas Birkkjær.

Stort tillykke til alle svømmerne!

Klik her for at hente resultatlisten »
Klik her for at hente pointoversigten for damer »

Klik her for at hente pointoversigten for herrer »