NORD vandt mange medaljer ved Vendsyssel Cup

Skrevet tirsdag d. 16. november 2010

Alle tre konkurrencehold fra Svømmeklubben NORD var i weekenden i Aabybro, som afholdte dette års Vendsyssel Cup, hvor ialt 6 klubber deltog. For NORD’s vedkommende blev der både slået et par klubrekorder, vundet mange medaljer og heppet rigtig godt på alle vores svømmere i indledende og finalerne.

Til Vendsyssel Cup svømmes der både indledende og finaler, hvor de 6 bedste fra indledende får muligheden for at kæmpe med om medaljerne ved finalerne også.

Gruppebillede fra Vendsyssel Cup 2010

NORD havde 24 svømmere med fra alle tre konkurrencehold ved Vendsyssel Cup, som svømmede rigtig godt både individuelt og i holdkapperne. Samlet for lørdag og søndag blev det til 51 finalepladser, hvor 10 af dem var i holdkapper.

De mange finalepladser resulterede i sammenlagt 35 medaljer fordelt på 12 guldmedlajer, 14 sølvmedaljer og 9 bronzemedaljer.

Derudover blev der også svømmet rigtig hurtigt på 100m ryg, hvor Lise L. Nielsen slog en rekord som Cæcilie Leismann satte i 2003. Den nye klubrekord lyder på 1:12:37 og slår rekorden for både årgang, junior og senior med 64/100. Også Thomas Birkkjær satte ny klubrekord, som var hans egen fra tidligere på året, men den slog han nu med 93/100 så den ny lyder på 1: 06:38.

Rigtig godt svømmet og mange tak til forældrene, der hjalp til som både officials og holdledere.