Masser af klubrekorder ved Aalborg Cup 2010

Skrevet mandag d. 8. november 2010

I weekenden var 6 svømmere fra NORD’s første- og andethold med ved Aalborg Cup. De deltagende svømmere for NORD var Lise L. Nielsen, Laura Christensen, Anastasia Mortensen, Thomas Birkkjær, Michael H. Nielsen, Martin H. Nielsen, Keith Mortensen og Nikolaj Kühn.

Som altid blev Aalborg Cup afholdt i Haraldslund svømmehal med speaker, musik og rigtig god stemning (i sær til finalerne), og klubber fra Sjælland og Fyn havde taget turen herop for også at deltage.

For Laura og Anastasias vedkommende var det første gang de skulle prøve kræfter med 400m fri, men gjorde det godt trods nervøsiteten inden start. Nikolaj Kühn svømmede også rigtig godt og satte ikke mindre end 6 personlige rekorder. Lise stod for de fleste af de nye klubrekorder, men Thomas ville også være med.

Lise slog 9 klubrekorder, hvis man tæller både junior og senior rekorder med (og hun er stadig årgangssvømmer).

Et par af klubrekorderne havde hun selv, men på 200m fri og 100m fri slog hun nogle af de rigtig gamle klubrekorder for juniorer.

Klubrekorden for 200m fri var helt tilbage fra 96 og sat af Rikke Møller, men blev altså slået med 2 sekunder så den ny lyder på 2.14.10. Den tidligere klubrekord på 100m fri havde Mette Christensen og var en 32½ år gammel klubrekord, men som altså nu er blevet slået med 63/100.

Thomas slog de tidligere klubrekorder på 50m fri og 400m IM – begge for årgangssvømmere. 400m IM var også en klubrekord af ældre dato og var tilbage fra 98, så en 12 år gammel klubrekord blev forbedret med lidt over 7 sekunder så den nu lyder på 5.01.28.

Godt svømmet af alle sammen!