Personlige redkorder og medaljer ved Regionsmesterskaberne

Skrevet mandag d. 7. februar 2011

I weekenden var 12 svømmere fra Svømmeklubben NORD’s første-, andet- og tredjehold til Regionsmesterskaberne 2011, som blev afholdt i Aabybro. De fleste kom hjem med personlige rekorder og for de flestes vedkommende også i mere end blot et løb og derudover blev det også til flere medaljer.

Blandt de deltagende klubber var Hobro, Arden, Støvring, Thisted, Aalborg, Aabybro, Brønderslev, Hjørring, Skagen og selvfølgelig Svømmeklubben NORD.

Svømmerne hygger lidt inden stævnestart

Til stævnet, som strakte sig over lørdag og søndag, skulle vi egentlig have været 15 afsted, men desværre var der tre, som blev syge lige inden stævnet og de kunne derfor desværre ikke deltage.
Trods afbud blev det alligevel et rigtig godt stævne med højt humør.

For de fleste af NORD’s svømmere gik det, som nævnt før, rigtig godt og udover at der blev sat mange nye personlige rekorder, så blev det såmænd også til 12 medaljer i alt. Karl Meisner-Jensen var den der kom hjem med mest metal og fik således hele 4 af slagsen, hvor 1 var af guld, 2 var af sølv og en af bronze.

Martin H. Nielsen fik sølv på 800m fri i tæt opgør med James Boyes der måtte se sig slået i indslaget med blot 5/100 og Michael H. Nielsen fik en guldmedalje i 800m fri for gruppen under.

Pigerne holdt sig heller ikke tilbage og Hannah Ibsen svømmede sig til en bronze medalje i 100m bryst, Nina fik sølv mens Nanna fik bronze på 50m fri, Anastasia fik en sølvmedalje på 50m bryst og sammen svømmede pigerne sig til en guldmedalje i 4x50m Medley – rigtig godt svømmet!

Udover de ovennævnte var Martin Kollerup, Ludvig Lind, Jeppe Borup og Sigrid Jensen med. Selv om det ikke blev til medalje svømmede de alle godt og Sigrid forbedrede sig bl.a. med ca. 7 sekunder i et par af hende løb, så også godt svømmet af dem.

Hele resultatlisten kan ses her: