Midsommer Cup 2011

Skrevet torsdag d. 23. juni 2011

Igen i år var NORD blandt de deltagende klubber ved Midsommer Cup, som afholdes i Ikast. Stævnet er et weekendstævne og for NORD er det sæsonens sidste stævne inden sommerferien.

I år havde vi 18 svømmere med til stævnet og selvfølgelig officials, holdledere og trænere. Alle svømmere havde vist både gode og “dårlige” løb, men generelt blev der svømmet rigtig godt og der blev slået mange personlige rekorder.​

Gruppebillede med alle svømmere, holdledere, officials og trænere

Fredag:

Da jeg ankom til klubben holdt bussen der allerede. Vi skulle køre med Nilles busser.

Noget af vejen sad Thomas (Iversen) og jeg og ordnede vores træners papirer. Vi forlangede en is, men det måtte vi ikke få – ØV!

Efter noget tid ankom vi til Ikast. Vi fik pakket ud i vores rum, og da vi blev færdige gik vi bare rundt og hyggede os.

Klokken 21:45 skulle vi ligge i vores senge. Klokken 22:15 skulle vi sove, men det blev ikke helt overholdt!!
Jeg kunne ikke sove fordi jeg havde så meget energi, men til sidst faldt vi i søvn.

Skrevet af Jeppe Borup, K3

Lørdag:

Vi blev vækket kl. 5:40 og stod lang tid i kø ved toilettet, men mange menesker endte med at børste tænder i vasken.

Bagefter skulle vi have morgenmad og så skulle vi ind og svømme, men svømmehallen var mega varm. Det første løb var 100m fri og derefter var der en masse løb.

Så skulle vi have frokost, hvor der var en masse salat, rugbrød, frikadeller og hvidt brød. Bagefter skulle vi svømme igen – mærkeligt nok!

I ventetiden sov vi, spillede kort, hørte musik og ellers pjattede vi.

Til sidst var der holdkapper, hvor NORD have 2 pigehold og 2 drengehold.

Vi gik i bad og tilbage til skolen lidt tid for at slappe af inden skulle vi hen og have aftensmad. Til dessert var der is og to af drengene var mere ivrige efter is end andre, og skaffede sig 3 is.

Så skulle vi tilbage til skolen og nogle tog sig et “gå ben” (spareribs).

Tilbage på skolen var der en “for sjov kamp” mellem Clausen og nogle drenge, det var sjovt
Så skulle vi i seng.

Skrevet af Sigrid Schrøder Jensen, K3

Søndag:

Ja, som lørdag stod vi op klokken lort, og det vil sige kl 5:30. Selvom ikke alle stod op samtidig, så fik alle heldigvis pakket sammen, så vi kunne komme hen og få morgenmad.

Bagefter morgenmaden skulle vi ind og opvarme – den var trænerne ikke helt tilfreds med.

Så gik stævnet igang og alle kom godt fra start.

Emil i t-shirt holdkap

Senere på dagen nåede vi til 4x100m medley for damer, hvor de fleste piger fra NORD deltog. Det ene hold bestod af Nina, Anastasia, Nanna og Hannah det gik vist rigtigt godt, men det andet pigehold som bestod af Sofie, Julie, Laura og Kamilla gik okay indtil, de blev diskvalificeret.

Drengene svømmede også nogle fine holdkapper.

Efter alle havde svømmet deres løb blev det tid til den KLASSISKE t-shirt holdkap, hvor NORD stillede op med to hold. Et bestående både af trænere og to holdledere.

Vi blev noget overrasket, da vi så old boys som faktisk fik en 10 plads ud af 26. FLOT! Men for os som var tilskuere, kan vi godt sige, at det var morsomt at se vores trænere, og en holdleder (Prins Henrik) svømme med meget små speedos på. HAHA!

Så gik busturen hjem til NORD’s klubhus, med en masse trætte svømmere, hvor forældrene ventede.

Skrevet af Kamilla Langeland Toft, K2

Stor tak til de forældre, der var med som officials og holdledere, og tak for et rigtig godt stævne og en hyggelig weekend!