3 NORD svømmere med ved Randers Open Water

Skrevet torsdag d. 28. juli 2011

To trætte men glade svømmere ved Randers Open Water (Martin Hedegaard Nielsen tv. og Martin Kollerup th.)

Ved dette års Randers Open Water arrangement, havde Svømmeklubben NORD tre svømmere med. For Søren Mikkelsen, var det en del af hans forberedelser til de åbent vand stævner han til juli deltager ved i Canada, men for Martin Hedegaard Nielsen og Martin Kollerup var det første gang de skulle prøve kræfter med åbent vand svømning.

Her er de to drenges oplevelse af dagen:

Vi startede dagen ud med at vi skulle mødes kl. 7:50 på Svenstrup Station og her kom Dan og Søren 10 min. senere end de skulle. Herefter satte vi os i bilen og drønede hele vejen til Randers – i bilen var der meget god stemning.


Da vi steg ud var vi i Randers og her skulle vi så finde startstedet og her gik vi så rundt og snakkede med nogle af de andre open water svømmere Dan og Søren kender. 

Der var en der hed Flemming, som var rigtig flink og han gjorde resten af dagen lidt sjovere sammen med Dan og Søren.

Efter vi havde stået og snakket lidt skulle vi til at klæde om. Her skulle vi bare klæde om udendørs så det var en meget anderledes oplevelse. Efter vi var blevet smurt ind i vaseline for at undgå skav sår omkring halsen og var kommet i våddragterne vi havde lejet, skulle vi til at i vandet.

Da vi kom i vandet føltes det sjovt for vandet var omkring 14-16 grader men det var slet ikke koldt. Vi stod lidt for længe og kom til at småfryse fordi arrangørerne skulle holde starttale.

Nå så gik startskuddet og vi kom hurtigt af sted. Vandet føltest sjovt da man sagtens kunne drikke det og det smagte bedre en klor vand og ellers var naturen langs åen smuk.

Da vi skiftede ind i Gudenåen kom der en varm strøm op og det føltes sjovt og anderledes end i et svømmebassin. Lidt efter ramte vi ind i en masse åkander og siv og det var en mærkelig oplevelse.

Da de 5.2 km var overstået i vandet skulle man løbe små 5m op i mål, hvor ens chip, som man havde fået ved indregistrering, blev registret og gav en tid.

Kollerup og jeg kom i mål sammen men måtte se os slået af en anden og Søren som kom først.

Da vi var kommet i mål var vi lidt svimle og rundt på gulvet for nu havde vi ligget i vandet i 1 time og 4 minutter.

Efter vi var kommet til os selv fik vi våddragten af og kom i rent og tørt tøj. Efter vi var kommet i noget tøj kom Flemming over som næsten lige var kommet ind, efter han var kommet til sig selv begyndte han at lave sjov med os og vi havde en sjov formiddag ved målområdet.

Efter lidt tid tog vi af sted men vi tog en omvej hjem for Dan syntes vi havde fortjent en is og derfor kørte vi forbi Vebbestrup mejeri, hvor jeg fik den største softice med Dan og Søren mens Kollerup ikke ville have nogen. Herefter blev vi kørt hjem, først Kollerup og derefter mig, hvor jeg sagde tak for en god dag til Dan og Søren.

Skrevet af Martin Hedegaard Nielsen og Martin Kollerup​

KONTAKT EN AF VORES 3 AFDELINGER​

Har du spørgsmål der vedrører børne- og voksenhold kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører konkurrenceafdelingen kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører dykkerafdelingen kan du kontakte os direkte.