UL 2011 i Aalborg

Skrevet onsdag d. 10. august 2011

Ungdomslegene (også kaldet UL) er en tilbagevendende begivenhed for de mange venskabsbyer, som deltager og i år blev de afholdt d. 2. – 7. august i Aalborg.

Gruppebillede fra UL i Aalborg 2011​

UL blev først afholdt tilbage i 1975, men i forhold til tidligere gange i Aalborg var der sket lidt ændringer. I stedet for at have indmarch på Aalborg Stadion fungerede Nordkraft som base i år og med indmarch ned til havnefronten.

Med ca. 1500 deltagere i alt i alderen 13-15 år blev der konkurreret på tværs af lande, aldre og i mange forskellige sportsgrene, hvor svømning var en af dem.
I alt deltog 86 svømmere, hvor svømmere fra NORD og AS udgjorde de 24 af dem.

Onsdag var første dag for svømmerne da den stod på træning fra morgenstunden. For manges vedkommende var det også første træning siden de gik på sommerferie sidst i juli.

Senere på dagen var der indmarch fra Nordkraft ned til havnefronten, hvor alle venskabsbyerne blev blev præsenteret og bagefter gav Julie Berthelsen et par numre.

Torsdagen startede med at alle svømmere skulle i Aalborg Zoo. Om torsdagen blev første stævneafsnit også svømmet og til trods for at der lige har været sommerferie gik det rigtig godt. Mange svømmede op til deres PR og nogle slog oven i købet deres PR og så blev det også til flere medaljer. Du kan se resultatlisten for torsdag her »

Fredag var det igen tid til et træningspas og ellers var der masser af fritid til at deltage i de mange aktiviteter ved Nordkraft og havnefronten.

Lørdag var det igen tid til stævne, hvor andet stævneafsnit blev svømmet. Ligesom stævneafsnittet om torsdagen blev der svømmet rigtig godt. Du kan se resultatlisten for lørdag her »

Lørdag var også dagen, hvor der skulle siges farvel og traditionen tro byttes træningstøj klubberne imellem. Om aftenen var der også arrangeret en stor fest for alle deltagere og ledere som en god afslutning på et fantastisk UL.

Tak til alle svømmerne, Bjørn og Clausen for et sjovt og hyggeligt UL og tak til alle forældre fra begge klubber, som hjalp til ved UL 2011.​