Træningslejr i Sæby starter den nye sæson

Skrevet tirsdag d. 16. august 2011

Sæsonen blev i år skudt i gang med en opstartslejr i Sæby, hvor svømmere fra K1, K2 og K3 havde indlogeret sig på Sæby fritidscenter.

Holdbillede fra NORD's opstartslejr i Sæby, hvor svømmerne skriver NORD!​

Som svømmer på NORD’s konkurrencehold, er der ingen grund til at brænde solskinstimer af, så morgenvækning var kl. 5.30. Det tidlige tidspunkt til trods, klarede alle svømmerne dagens første test – at starte dagen med et smil. Hvis ikke du kan starte dagen med et smil er det fordi du er kommet for sent i seng. Så med det udgangspunkt var man med til at sætte sin egen sengetid.

Torsdag og søndag var dage med et enkelt vandpas pr. dag, mens der var sat 2×2 timer af til vandtræning fredag og lørdag.

Det vigtigste fokus i vandet var at få svømmet noget rigtigt teknik og få startet på nogle gode vaner. Fysisk var der ikke så stor belastning på, da vi helst ikke skulle have nogen overbelastningsskader her i starten af sæsonen.​

Holdbillede fra NORD's opstartslejr i Sæby, hvor svømmerne skulle lave en menneske pyramide​

Landtræning er godt – meget landtræning er meget godt… så udover 2×2 timer i vandet var der også 2×1 times træning på land. Det betyder ømme mavemuskler og trætte baller og lår.


Man skulle tro at så meget træning kunne få drænet de unge svømmere for energi, en udover den megen træning var der også energi nok til at styrte rundt på fritidscenteret lørdag aften og lege gemme. At det er en gruppe energibomber vi var af sted med kunne også ses ved at turens yngste svømmer (Sigrid) i pausen mellem de mange træningspas, havde kræfter til at lave ekstra ”masterwalk” mens hun og veninderne var på gåtur nede i byen.

Holdbillede under vandet fra NORD's opstartslejr i Sæby​

Udover de mange gode træningstimer blev lørdagen yderligere festliggjort ved Sofies fødselsdag.

 Så med falske toner og små drengestemmer i overgang, fik de stammet sig igennem et enkelt vers af “I dag er det Sofies fødselsdag”. Til stor glæde for Sofie og resten af gæsterne ved morgenbuffeten.

Sponsorer​

KONTAKT EN AF VORES 3 AFDELINGER​

Har du spørgsmål der vedrører børne- og voksenhold kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører konkurrenceafdelingen kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører dykkerafdelingen kan du kontakte os direkte.