Bronze til Søren ved DM i Åbent vand

Skrevet onsdag d. 7. september 2011

Sæsonen for Åbent vand svømning er rimelig kort, men især i august og september er der rigtig gang i svømningen rundt om i Danmark og her er Amager Open Water et af arrangementerne.


Amager Open Water er også det Åbent vand arrangement, hvor der afholdes DM på 5 km og 10 km.

Svømmeklubben NORD havde to svømmere med ved Amager Open Water, nemlig Søren Mikkelsen og Martin Hedegaard Nielsen.


Søren fik bronze på 10 km, mens Martin fik en 7. plads og var den 2. hurtigste juniorsvømmer, som deltog på 10 km.

Her er Martins oplevelse af dagen:

Det var en mega fed tur ned til sjælland, selvom den startede tidligt og på vej ned hyggesnakkede vi og fik da også spist lidt.

Da vi kom derned blæste det helt vildt og der var lidt koldt, men efter vi havde mødt de andre gik mig og Søren ruten rundt og vi fik også spist lidt mere.

Efter vi havde spist gik det stærkt og efter et par minutter skulle vi til at gøre os klar til at svømme. Først skulle jeg dog over og indmeldes og derefter leje en våddragt. Jeg klædte om ude i blæsten, fik sat chippen til registrering på og så var jeg klar.

Herefter var der informationsmøde, hvor vi blev sat ind i ruten, og efter at vi var blevet orienteret gik starten.

Jeg lagde ud som Dan havde sagt og vandet havde en fin temperatur, men mine briller duggede så da der var gået 2 km måtte jeg pudse brillerne og så svømme videre.

Da jeg var ved at være i mål\stop sagde Dan kom nu du kan godt tag en tur mere og jeg hoppede bare i efter at have fået et glas vand med gel. Da jeg hoppede i var vandet lidt koldere end før.


Jeg blev lidt nedkølet af at ligge sammen med ham jeg lå samme med så jeg prøvede at ryste ham af. Jeg skabte et lille hul men han svømmede op til mig med uden besvær.


Da vi skulle have mad igen fik jeg lidt problemer og han kom foran og jeg havde bare ikke kræfterne til at følge med så gav op og prøvede bare at holde fokus og ikke give op.

Endelig efter 10 km kom jeg op af vandet, hvor min dragt sad limet fast på mig. Jeg havde ondt i hele kroppen og gad ikke rigtig noget, men fik lidt varmt tøj på og stod og spiste en mad med Nutella for at få energien tilbage.

Derefter fik vi ikke det bedste grill mad men det var ok og herefter kørte vi hjem. På vej hjem fik jeg en is og en cola af Søren som jeg var glad for og den smagte rigtig godt.


Vi kørte indtil at tanken næsten var tom, men vi blev nød til at stoppe og på tanken var der en dame der ikke kunne få gang i hendes bil så Sørens far Flemming hjalp hende imens Søren, Dan og jeg fik en is. Den smagt også godt, men denne gang på egen regning.

Efter det blev jeg kørt hjem og sagde så tak for denne gang.

Skrevet af Martin Hedegaard Nielsen

KONTAKT EN AF VORES 3 AFDELINGER​

Har du spørgsmål der vedrører børne- og voksenhold kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører konkurrenceafdelingen kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører dykkerafdelingen kan du kontakte os direkte.