Svømmeklubben NORD og Energi NORD indleder samarbejde

Skrevet søndag d. 11. september 2011

Nu kan du støtte Svømmeklubben NORD, hver gang du tænder for kontakten. Vi har indgået et samarbejde med Energi Nord, som betyder, at de giver Svømmeklubben NORD 2 øre pr. kilowatttime strøm du bruger. Alt, du skal gøre, er at tilmelde dig her.

Mange bække små

Alle skal bruge strøm, hvorfor ikke kombinere det med at støtte en rigtig god sag. Vi har indgået et samarbejde med Energi Nord, som betyder, at de giver Svømmeklubben NORD 2 øre pr. kilowatttime strøm du bruger. Alt, du skal gøre, er at tilmelde dig ForeningsEl hos Energi NORD og bruge strøm som du plejer, så støtter du os døgnet rundt, hver dag, hele året, hver gang du tænder for kontakten.

Alle kan støtte Svømmeklubben NORD via ForeningsEl, også selv om du ikke er medlem. Dette gælder også hvis du er eksisterende kunde hos Energi NORD eller en af deres samarbejdspartnere. 95% af husstandene i Nordjylland bruger Energi NORD eller en samarbejdspartner.

Sådan skifter du til ForeningsEl

Energi NORD har oprettet en tilmeldingsside til Svømmeklubben NORD. Adressen erhttp://www.energinord.dk/dk/privat/priser/tilmeld_foreningsel.htm . Ønsker du at skifte til ForeningsEl, skal du blot udfylde tilmeldingssiden med dine kontaktoplysninger, så klarer Energi NORD resten for dig. Vil du gerne vide mere om ForeningsEl, inden du beslutter dig, kan du ringe til Energi NORD's kundeservice på telefon 9936 9875. Her hjælper de også gerne med at tilmelde dig.

Konkurrencedygtig pris!

Energi NORD har flere gange bevist, at de er blandt de billigste elselskaber i Danmark. ForeningsEl er baseret på deres produkt SpotPris, som er en variabel pris, der fastsættes måned for måned. Energi NORD's erfaringer i både 2007, 2008 og 2009 har været, at SpotPris giver en slutpris, der er flere øre billigere. Hvis du ønsker det, har du mulighed for at følge prisudviklingen på Energi NORD's hjemmeside eller ved at tilmelde dig deres månedlige nyhedsmail.