Rigtig godt klubmesterskab i NORD

Skrevet søndag d. 27. november 2011

I weekenden d. 19. og 20. november blev vores årlige klubmesterskab afholdt og med stor opbakning fra svømmere i både konkurrenceafdeling og svømmeskole.

Sigrid hjælper sin søster med at få sat badehætten helt rigtigt​

Som man også har kunne læse i invitationen til vores klubmesterskab var der i år ændret på løbslisten og lidt i reglerne for, hvordan man kunne blive klubmester, men der var stadig hård kamp om placeringerne i flere af grupperne.

Udover svømmerne fra konkurrenceafdelingen, hvor næsten alle svømmere deltog, var der også mange uprøvede talenter fra vores svømmeskole, som fik lov til at snuse lidt til et rigtigt svømmestævne.

Alle svømmere fra svømmeskolen blev belønnet med et diplom med deres tider, mens svømmerne i konkurrenceafdeling fik medaljer for 1., 2. og 3. pladser i de forskellige grupper.

Årets samlede klubmestre blev for damer Nina Paulsen og for herrer Nikolaj Kühn med henholdsvis 3417 og 4420 FINA-point.

Vinderne for pigerne blev i senior/junior gruppen (1996 og ældre) Nina Paulsen, i gruppe 1 (1997-1998) Sofie Riddersholm og i gruppe 2 (1999-2000) Sigrid S. Jensen.

Vinderne for herrer blev i senior/junior gruppen (1994 og ældre) Nikolaj Kühn, i gruppe 1 (1995-1996) Martin Hedegaard Nielsen, i gruppe 2 (1997-1998) Emil Hjermitslev og i gruppe 3 (1999 og yngre) Karl Meisner-Jensen.​

De tre kammerat- og flidspokalerne, går til en svømmer på hvert af de tre konkurrencehold, til en svømmer, der har gjort det ekstra godt både i og udenfor bassinet.

I år gik pokalen for K3 til Sigrid S. Jensen, for K2 gik pokalen til Emil B. Hjermitslev og for K1 gik den til Hannah Ibsen – stort og fortjent tillykke til dem alle tre.

Pokalen for bedste langdistanceforbedring, gives til den svømmer der forbedrer sig mest i FINA-point på 800m fri (for pigerne) eller 1500m fri (for drengene) i forhold til forrige år, og i år gik den til Martin Hedegaard Nielsen.

Stort tillykke til alle svømmerne og tak for et godt klubmesterskab!

Klik her for at hente resultatlisten »

Klik her for at hente resultatlisten for Masters »

Klik her for at hente den samlede pointoversigt »​

Vil du se flere billeder fra klubmesterskaberne ligger de her på Google Picasa