Godt Vendsyssel Cup i en travl november

Skrevet tirsdag d. 15. november 2011

I år var vi ikke så stærkt repræsenteret som vi har været tidligere år, men derfor bød weekenden alligevel på mange personlige rekorder, finalepladser, medaljer, kravtider til VÅM og kravtid til handicaplandsholdet.

Gruppebillede fra Vendsyssel Cup 2011​

November er en travl måned for konkurrencesvømmerne i Svømmeklubben NORD med stævner fire weekender i træk (seriestævne, Aalborg Cup, Vendsyssel Cup og NORD’s klubmesterskaber), men det til trods svømmede mange af svømmerne alligevel så hurtigt at de kunne slå mange personlige rekorder ved Vendsyssel Cup.

Vi havde 14 svømmere med til Hjallerup, hvor Vendsyssel Cup blev afholdt, for at se om de kunne vinde og genvinde nogle medaljer og pokaler.

Svømmerne gjorde, hvad de kunne for der blev svømmet rigtig stærk fra alle og mon ikke at det har hjulpet godt at der blev heppet rigtig godt fra alle på NORD-svømmerne i både indledende og i finalerne.

Udover mange flotte personlige rekorder svømmede et par af drengene også så hurtigt at de fik kravtider til Vestdanske Årgangsmesterskaber.

De tre drenge, som nu skal afsted i starten af december er Emil Bæk Hjermitslev, Ludvig Lind og Vitus Bollerslev.

En anden vi bestemt heller ikke kommer udenom er Laura Christensen, som ved Aalborg Cup fik den kravtid til handicaplandsholdet hun allerede ved Thisted Cup var meget tæt på at få.

Kravtiden fik hun på 100m bryst, hvor hun skulle svømme hurtigere end 1:38.6. Det klarede hun som nævnt ved Aalborg Cup med tiden 1:37.82 – Et rigtigt godt bevis på, hvad målrettet arbejde og en stærk vilje kan føre til!

Super godt svømmet af alle og stort tillykke med kravtiderne!​