Dansk rekord, medaljer og personlige rekorder

Skrevet tirsdag d. 14. februar 2012

Ved dette års Regionsmesterskaber deltog 14 svømmere fra alle tre konkurrencehold, hvor der blev svømmet rigtig mange gode løb, sat personlige rekorder, vundet medaljer og sat dansk rekord.

Laura står helt koncentreret bag skamlen​

En præstation, som overgår de fleste andre var da Laura svømmede 800m fri og med en tid på 11:51.22 slog dansk rekord på distancen.


Den nu tidligere rekord var helt tilbage fra 1995 og tiden var 12:22.66, men den blev altså slået med lidt over ½ minut.

Som vi også tidligere har skrevet, så lykkedes det også Laura at komme på landsholdet da hun på 100m bryst svømmede hurtigt til Aalborg Cup tilbage i november.

Det var ikke kun Laura, som svømmede rigtig godt til stævnet og med en samlet PR-procent på godt over 50% blev der også svømmet stærk af de øvrige svømmere.

Laura står helt koncentreret bag skamlen​

Nogle af dem, der slog de største personlige rekorder var Sigrid på 800m fri (ca. 52 sek.), Karl på 200m fri (ca. 11 sek.), Michael på 400m fri (ca. 24 sek.), Emil H. på 400m fri (ca. 16 sek.) og Mikkel på 100m bryst (ca. 7 sek.).

Blandt dem der også gav den gas og svømmede rigtig hurtigt bliver vi nød til at nævne Sofie Riddersholm, som var sej da hun for første gang til et stævne svømmede 200m fly og 400m IM. Hun gjorde det endda så godt at hun begge gange endte på medaljeskamlen.

Den samlede medaljehøst var ret god og svømmerne endte med at hive 15 medaljer hjem til NORD, hvor 3 af dem var i holdkapper. Et par af dem var guld, mens de øvrige var sølv og bronze.​

Emil er super glad efter at have vundet 100m fri ved Regionsmesterskaberne​

En af dem, der ikke holdte sig tilbage og fik mange medaljer med hjem var Emil Hjermitslev, som var oppe op på medaljeskamlen hele 4 gange.

Stort tillykke til Laura med hendes danske rekord og til alle de andre med personlige rekorder og medaljer.

Se alle resultaterne her

Sponsorer​

KONTAKT EN AF VORES 3 AFDELINGER​

Har du spørgsmål der vedrører børne- og voksenhold kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører konkurrenceafdelingen kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører dykkerafdelingen kan du kontakte os direkte.