Limfjordskrydseren 2012

Skrevet torsdag d. 26. april 2012

Traditionen tro indbyder Svømmeklubben NORD, Aalborg Svømmeklub og Svømmeland Nørresundby igen i år alle interesserede til at svømme over Limfjorden. Limfjordskrydseren foregår i år lørdag den 1. september. Der er to distancer på henholdsvis 600 meter og 1500 meter.

FÅ EN SJOV OPLEVELSE SOM FRIVLLIG

Har du ikke lyst til selv at hoppe i fjorden, har du alligevel mulighed for at komme helt tæt på Limfjordskrydseren. NORD skal nemlig stille med 25 frivillige, som skal sætte telte op, udlevere frugt og drikkevarer, hjælpe til ved omklædning og ellers hjælpe generelt ved afholdelsen af stævnet.

Alle frivillige mødes til kaffe og rundstykker ved Nørresundby Sejlklub lørdag morgen.
Kontakt Kate, hvis du er interesserede i at hjælpe ved stævnet.
Mail: katescater@hotmail.com

Limfjordskrydseren har eksisteret siden 2006 og er nu Jyllands største svømmeevent. I 2006 var der 150 svømmere, som stillede til start, sidste år hoppede hele 300 i fjorden.

Arrangementet bliver afholdt efter Dansk Svømmeunions regler for arrangementer i åbent vand. For at kunne deltage, skal du være fyldt 16 år og have et godt helbred.

Desuden skal du aflægge 1.000 meter svømmeprøve inden 25. august 2012. Du kan tage svømmeprøven i Svømmeland.

Hvis du stiller op på den lange distance, kan Limfjordens strømforhold være en udfordring. Af sikkerhedsmæssige årsager skal du derfor have svømmet de første 1.000 meter inden for 30 minutter for at få lov til at fuldføre distancen.

Du får udleveret en badehætte med nummer, som du er forpligtet til at bruge under arrangementet.​

Tilmelding

Er du vild for at komme til at svømme over fjorden kan du tilmelde dig inde på Dansk Svømmeunions hjemmeside: