God start på Talent Cuppen

Skrevet onsdag d. 18. april 2012

Talent cuppen er en række af stævner, hvor kan samle point sammen i flere forskellige løb, sådan man til sidst kan kåre den mest alsidige vinder, og NORD stillede med et flot stort hold med svømmere fra alle K-holdene + et par svømmere fra svømmeskolen.

Ved Talent cup 1 konkurrerer man på de lidt længere distancer, mens man ved Talent cup 2 skal svømme løb i alle 4 stilarter. Ved det første stævne var der flere af NORD svømmerne som gik rundt med lidt ekstra kriller i maven, da det var dagen hvor de skulle have deres debut på de lange distancer.

Julie fra K2, skulle for første gang prøve at svømme 800 fri og 400 IM. Normalt har man prøvet at svømme 100 fly inden man svømmer 400 medley. Men Julie har faktisk aldrig svømmet 100 fly før – heller ikke en gang til træning. Så spændingen for hende var ekstra stor… Debutnerver til trods, klarede Julie begge distancer i god stil og svømmede to gode tider i hus.

Julie var ikke ene om at gøre det godt – alle fik en god oplevelse med at svømme de lidt længere distancer og de der havde svømmet løbene før satte næste alle nye personlige rekorder.

NORD havde også et par af klubbens alleryngste talenter med. Oliver Trans og Jackob Bindslev er begge født i 2003 og var denne dag de yngste svømmere i svømmehallen. Begge kastede sig uden foragt ud i 200 fri og selv om 200 meter kan virke ret langt når man er 8 år gammel, så klarede begge drenge sig glimrende.

Tiderne fra Talent cup 1 kan ses i “Resultat listen”. Men den samlede stilling i de forskellige grupper kan ses i FINA point oversigterne.

FINApoint-Talent-1Damer

FINApoint-Talent-1Herrer

ResultatTalent1-2012

— Talent cuppen bliver afgjort ved talent cup 2 i Hjallerup d 28. april, hvor der skal konkurreres i alle de 4 stilarter.

Sponsorer​

KONTAKT EN AF VORES 3 AFDELINGER​

Har du spørgsmål der vedrører børne- og voksenhold kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører konkurrenceafdelingen kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører dykkerafdelingen kan du kontakte os direkte.