Sommerafslutning i konkurrenceafdelingen

Skrevet onsdag d. 4. juli 2012

Skolerne er gået på sommerferie og det er tid til at svømmerne kan holde lidt sommerferie.

Stor koncentration hos Hannah under et meget vigtigt spil mikado​

I lørdags afholdte Svømmeklubben NORD’s konkurrenceafdeling sommerafslutning for svømmere og deres forældre og søskende. Selvom flere af svømmerne allerede var taget på ferie blev det en rigtig hyggelig dag, hvor også et par forældre og søskende havde “vovet” sig i vandet sammen med svømmerne og trænerne.

Efter en god times leg i svømmehallen tog, vi over til vores klubhus, hvor der igen skulle hygges med lidt Mikado og Kroket, hvilket alle dog ikke syntes var lige sjovt.

Måske var det fordi det ikke gik så godt – man er vel konkurrencemenneske.​​

Der spilles kroket i haven ved NORD’ klubhus

Et par meget hjælpsomme forældre havde sørget for salat og hjalp til med tilberedning af maden inden vi alle sammen ønskede hinanden en god sommer.

Træningen fortsætter dog lidt endnu for flere af første- og andetholdssvømmerne da nogle af dem skal deltage ved UL i Rendsburg.

Tak til alle svømmere, forældre og søskende for en hyggelig sommerafslutning.