Ludvig var eneste NORD-svømmer ved DÅM

Skrevet mandag d. 18. juni 2012

Ludvig Lind var eneste svømmer fra Svømmeklubben NORD, da der i weekenden var Danske Årgangs Mesterskaber.

Ludvig ved DÅM​

Ludvig var eneste NORD-svømmer der havde opnået kravtid og dermed kvalificeret sig til Danske Årgangs Mesterskaber eller DÅM som det også kaldes i daglig tale.

Stævnet blev afholdt i Bellahøj svømmestadion, så meget tidligt lørdag morgen gik turen mod det sjællandske for at nå de sidste 30-40 min. af opvarmningen inden stævnestart kl. 10:00.

Ludvig var ikke eneste svømmer, der var med i bilen da både Hannah Ibsen og Emil B. Hjermitslev også var med for heppe på ham så han kunne svømme stærk.

Ludvig havde kun et løb, nemlig 100m bryst, hvilket kan være ret svært da al fokus så er rettet mod dette ene løb, som bestemmer om stævnet bliver en succes eller ej.


Man har med andre ord kun en chance for at svømme godt til stævnet!

Trods lidt nervøsitet svømmede han et rigtig godt løb, hvor han gik 1:22.91, som omregnet til kortbane giver 1:20.21 og han var dermed næsten et sekund under hans PR på kortbane.

Efter stævnet, for vores vedkommende, var ovre tog vi ind til København og gik en tur på Strøget, hvor vi fik en is og nød det dejlige vejr inden turen igen gik mod det nordjyske.​

Sponsorer​

KONTAKT EN AF VORES 3 AFDELINGER​

Har du spørgsmål der vedrører børne- og voksenhold kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører konkurrenceafdelingen kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører dykkerafdelingen kan du kontakte os direkte.