God sæsonafslutning ved Midsommer Cup

Skrevet tirsdag d. 12. juni 2012

For de fleste svømmere er Midsommer Cup sidste stævne inden sommerferien og med 19 motiverede svømmere var det en hyggelig weekend med højt humør.

I år deltog NORD med 19 svømmere, som var klar til at svømme r…. ud af deres badetøj på jagt efter nye personlige rekorder, medaljer og en masse sjove oplevelser.

Der blev sat et hav af personlige rekorder, men stævnets højdespringer var Jakob Enevoldsen fra K3, som satte personlig rekord med 32 sekunder på 200m fri. Men også Sigrid Jensen satte en stor rekord på 200m ryg, hvor det blev til rekord med godt 26 sekunder.

NORD's yngste svømmer i konkurrenceafdelingen er Cecilie Væver (10 år). Midsommer Cup var hendes første weekendstævne, så der var naturligvis lidt ekstra sommerfugle i maven inden hendes løb. Hun svømmede meget flotte personlige rekorder hjem, blandt andet 24 sekunder i 50 fri. På stævnets sidste løb fik hun ud over en god tid og en personlig rekord også en flot sølvmedalje med hjem.

For mange er 200m fly det værste de kan svømme til træning, og netop derfor kræver det en stor portion mod at stille op i netop det løb til stævner, hvilket gør at man allerede der har vundet stort over dem som ikke tør stille op i løbet!


Josephine fra K3 turde godt stille op på distancen, men det var alligevel med en del nervøsitet og en is på højkant at hun begav sig ud på de 200 meter. Hun gennemførte uden problemer, svømmede et godt løb og kom desuden ind på en flot 4. plads i hendes gruppe.

Der blev vundet medaljer af Cecilie Væver, Ludvig Lind og Emil B. Hjermitslev samt af vores holdkap på 4x100m bestående af Emil B. Hjermitslev, Martin H. Nielsen, Martin Kollerup og Niklas Brix. I alt blev det til 3 sølv og 5 bronze.

Stor tak til de forældre, der var med som officials og holdledere, og tak for et rigtig godt stævne og en hyggelig weekend!

Sponsorer​

KONTAKT EN AF VORES 3 AFDELINGER​

Har du spørgsmål der vedrører børne- og voksenhold kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører konkurrenceafdelingen kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører dykkerafdelingen kan du kontakte os direkte.