DÅM gr. 1 i Bellahøj

Skrevet fredag d. 12. februar 2016

I den forgangne weekend, var Svømmeklubben NORD repræsenteret ved de danske årgangsmesterskaber for ældste årgangsgruppe med en enkelt svømmer, Charlotte S. Jensen.

Ved stævnet som løb fra fredag til søndag, havde Charlotte 6 starter, fordelt med 2 hver dag.

Hun formåede af svømme nye personlige rekorder (PR) hjem på 5 af dem, og tangerede sin tidligere PR på hendes 800m fri.

Charlottes bedste løb var hendes 200m butterfly, hvor hun efter et helt år uden PR, satte en flot ny en af slagsen med hele 3,3 sekunder. Charlotte var allerede indehaver af klubben årgangsrekord, og satte derved ny klubrekord på distancen. Tiden er samtidig den 15. hurtigste i landet for en pige født i 2002, og den 5. hurtigste i vest Danmark.

Klubben ønsker Charlotte stort tillykke med de flotte resultater, og ser frem til at følge hendes videre udvikling.