Palmestranden Open Water

Skrevet onsdag d. 11. juli 2012

Palmestranden Open Water er et nyt arrangement på Åbent vand kalenderen og flere NORD svømmere gjorde god figur.

I Frederikshavn vil de ikke stå tilbage for andre Åbent vand arrangementer, som eks. vores egen Limfjordskrydseren, og havde gjort sig umage for at afholde et rigtig godt arrangement med svømmere fra nær og fjern.

Der var 75 tilmeldte og deriblandt Martin Hedegaard, Dan Pedersen, Flemming Mikkelsen og Erik Friis fra Svømmeklubben NORD som deltog.


Derudover deltog også Søren Mikkelsen, som gennem mange år har svømmet i NORD, men som til daglig nu svømmer i Lyseng.

Der blev konkurreret på tre forskellige distancer, hvor den længste på 6300 m startede arrangementet, efterfulgt af 1 mile (1609 m) distancen og til sidst 500m distancen.

På den lange distance var Martin Hedegaard eneste fra NORD, der deltog og han kom ind på en flot 6. plads.
1 mile distancen endte med et tæt opgør mellem Dan og Søren, men rutinen sejrede og Dan kom ind først og vandt distancen.


På den korte distance kom Erik ind på en 4. plads foran Flemming som kom ind på 6. pladsen, mens Dan denne gang måtte se sig henvist til 2. pladsen da Søren fik revanche og tog 1. pladsen.

Vejret var ganske fint, men fralandsvinden betød dog at der var visse problemer med brandmænd, hvilket Martin bl.a. fik at føle.

Dan Pedersen er en garvet Åbent vand svømmer og havde efterfølgende store roser til arrangementet og arrangørerne bag og sagde: “Det er der mange andre der kunne lære noget af!”.

KONTAKT EN AF VORES 3 AFDELINGER​

Har du spørgsmål der vedrører børne- og voksenhold kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører konkurrenceafdelingen kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører dykkerafdelingen kan du kontakte os direkte.