K3 hopper i vandet til en ny sæson

Skrevet tirsdag d. 14. august 2012

I dag startede den nye sæson for alvor for alle medlemmer i Svømmeklubben NORD, men nogle af svømmerne fra K3 har allerede været i vandet her i weekenden.

Nogle af pigerne på K3 tager springet ind i den nye sæson.​

I fredags og lørdags var nogle af K3 svømmerne nemlig samlet for at “tyvstarte” den nye sæson med en masse svømning og hygge med holdkammeraterne.

Der blev brug en del tid i svømmehalen, men der var også tid til at hygge og have det sjovt udenfor bassinet, hvor der bl.a. blev spillet gæt og grimasser.

Om lørdagen var vejret rigtig godt og vi gik derfor en tur nede i Lindholm Strandpark, hvor der første var et par konkurrencer inden vi sluttede af med at spille volleyball.

​Derefter gik turen tilbage til NORD’s klubhus inden det var tid til dagens sidste træning.​​

Det blev en rigtig tøseweekend, da der ikke var nogle af drengene på holdet, der kunne deltage – eller måske turde de ikke.

Tak for en rigtig hyggelig weekend fra begge trænere!