Masser af god svømning ved Speedo Cup

Skrevet torsdag d. 18. oktober 2012

Igen i år deltog K3 ved Speedo Cup og havde en rigtig hyggelig weekend med højt humør, personlige rekorder, finalepladser og medaljer.

Tidlig lørdag morgen tog en lille flok K3-svømmere afsted mod Randers og Speedo Cup, hvor den hele weekenden stod på masser af svømning.

Da vi ankom til svømmehallen i Randers havde alle haft mulighed for at vågne lidt mere under køreturen, så efter vi havde fundet det lokale vi skulle sove i, var det tid til at hoppe i bassinet og varme op inden stævnestart.

Lige fra start blev der svømmet godt og der blev bl.a. sat personlige rekorder med helt helt op til 19 sekunder, hvor Sofie var den store “højdespringer” på hendes 200m fri.

Cecillie svømmede så hurtigt at det blev til finalepladser i hendes tre løb, selvom hun på forhånd ikke var helt tilfreds med at hun, pga. sin unge alder, ikke måtte svømme 200m fri og 200m ryg, men i stedet skulle svømme 50m bryst og 100m medley. I finalerne fandt hun lidt ekstra frem og svømmede en flot bronzemedalje hjem i 50m bryst.

Nuuk Svømmeklub, som vi havde på besøg fra onsdag til søndag, deltog også ved Speedo Cup om lørdagen. Med undtagelse af en svømmer var det deres første svømmestævne, men de holdt sig ikke tilbage og fik bl.a. 5 af svømmerne med i en finale og svømmede rigtig hurtigt – fedt at se dem give den gas i vandet!

Fællesbillede af Svømmeklubben NORD og Nuuk Svømmeklub ved Speedo Cup​​

Nuuk deltog ikke søndag, så i pausen mellem indledende og finalerne blev der tid til at sige tak for nu og give Nuuk svømmerne en lille gave så de kunne huske os.​

Cecilie Væver på præmieskamlen med sin bronzemedalje i 100m fri​

Søndag startede vi dagen knap så tidligt, men svømmerne var alligevel ikke meget for at stå op. Da de endelig kom op spiste vi morgenmad, fik varmet op og så var vi klar til søndagens stævneafsnit.

Lørdag var en af svømmerne desværre syg og fik derfor ikke svømmet sine løb, men han var heldigvis klar igen søndag. Uheldigvis havde vi søndag en anden, som i løbet af natten havde haft det rigtig skidt, men efter at måtte sidde over i hendes første løb om søndagen var hun klar igen.

Dejligt at de begge kom i vandet og fik svømmet nogle fine løb til trods for lidt sygdom.

Søndag svømmede Cecillie sig også i finalerne i hendes løb, og på hendes 100m fri svømmede hun endnu en bronzemedalje hjem og den samlede medaljehøst endte dermed med to flotte bronzemedaljer.

Godt svømmet og tillykke med de mange personlige rekorder og medaljerne!​