Vendsyssel Cup 2012

Skrevet mandag d. 19. november 2012

Vendsyssel Cup blev igen i år afholdt i Hjallerup og NORD deltog med 14 svømmere, som alle var klar til at svømme hurtigt og flytte noget vand.

​Drikkedunk: 40 kr.

Nøglesnor: 25 kr.

I november måned har vi stævner tre weekender i træk med seriestævne, Aalborg Cup og Vendsyssel Cup, men hvem siger nej til at komme til stævner og svømme stærk!

Indledende stævneafsnit lørdag var en lidt blandet fornøjelse, hvor de yngste svømmerne svømmede hurtigt, mens de ældste drenge, som på forhånd lå godt til at komme i finalerne, ikke kunne pralle af deres indsats. De kom alligevel videre til finalerne, hvor de så havde en ny mulighed for at svømme hurtigt.

Efter det indledende stævneafsnit om lørdagen var svømmerne således klar med 21 finalepladser. I finaleafsnittet var der straks mere tænding på og især Emil Bæk Hjermitslev havde travlt med at svømme og stå på skamler, da han vandt fire guld, hvor den ene var i holdkappen.

Da stævnet var slut var det tid til aftensmad, og en lidt udover det sædvanlige, da der blev serveret helstegt pattegris – mums!

Søndag morgen var vi igen klar i hallen til det indledende stævneafsnit, hvor de fortsatte de gode takter fra lørdagen og der blev svømmet mange PR og sikret næsten lige så mange finalepladser som om lørdagen.

I finaleafsnittet om søndagen overraskede Waraphorn Champeng da hun havde svømmet sig i finalen på 100m bryst, hvor det blev til en lille forbedring af hendes PR fra indledende.

Før stævnet havde 7 svømmere allerede opnået kravtider til VÅM, men Emil Bæk Hjermitslev tilføjede yderligere to løb til hans liste over kravtider, så vi ser frem til at se dem svømme stærkt i december måned.

Derudover mistede NORD også en stævnerekord. Det var Maria B. Bostrups stævnerekord på 50m ryg tilbage fra 2008, som blev forbedret af Louise Bach Andersen fra BSK08 med 4 tiendedele.​