Klubrekord!!!

Skrevet lørdag d. 2. februar 2013

Den har været nær ved og næsten flere gange for Emil Hjermitslev, men denne kolde vinterdag i Frederikshavn var dagen, hvor Emil nu kan kalde sig for den hurtigste årgangssvømmer i Svømmeklubben NORD’s historie.
Med 25.83 sek. er han den første årgangsdreng som er under 26 sek. Tiden var nok til at vinde guld, hvilket han også gjorde i alle de andre løb han deltog i.

200 fri og 50 fly blev vundet i solide personlige rekorder, hvor han viser at han har lært noget af de sidste måneders fokus på de små detaljer som starter og vendinger.Emil var også en del af det hold som svømmede 4×50 fri hjem i ærg

erlig 2 plads. Endnu mere ærgerligt var det at opdage at deres sammenlagte tid kun var 6/100 sek. fra klubrekorden for årgangssvømmere. Men mon ikke Karl Meisner, Ludvig Lind, Emil Poulsen sammen med Emil kan slå rekorden – de har frem til september, hvor flere af drengene bliver junior svømmere.

Det var ikke kun Emil som trak metal med hjem til Nørresundby. Ludvig Lind satte streg under hans evner som brystsvømmer og fik en 3. plads i såvel 100 som 50 bryst. 100 bryst endog så hurtig at han klarede kravet til de Vestdanske Årgangs Mesterskaber senere på foråret.

Karl Meisner fik også lidt metal med hjem til præmievæggen. Først i 400 IM, hvor han forbedrede sig over 1 min, og næsten klarede kravet til Vestdanske Årgangs Mesterskaber. Udover den flotte kraftpræstation på 400 IM viste Karl også at han kan klare sig på de helt kort distancer, hvor han fik bronze på 50 fri.

Det var også dagen, hvor vi så Hannah i vandet igen efter en lang skadesperiode. Hun er ikke oppe på 100% endnu, men hun er med og svømmer max igen. Sjovt nok var hun kun 3/10 sek. fra at få en bronze med hjem på 50 bryst.

Dagen var også dagen, hvor NORD så endnu et talent få sin debut. Johan Brandt viste ud af sine evner ved at svømme flotte løb både 50 fly, 50 fri og 50 bryst.