Invitation til NORD’s klubmesterskaber

Skrevet mandag d. 14. januar 2013

Så er det igen tid til klubmesterskaberne i Svømmeklubben NORD og svømmere fra både svømmeskole og konkurrenceafdeling er inviteret.

Som forrige år svømmes der lørdag og søndag og som altid afholdes klubmesterskaberne i Gl. Lindholm svømmehal, hvor vi håber at se en masse spændte og glade svømmere fra både svømmeskole og konkurrenceafdeling.

Vi håber at rigtig mange fra både svømmeskole og konkurrenceafdeling har lyst til at deltage og gøre det både til en sjov og hyggeligt weekend, som vi afslutter søndag med fællesspisning for svømmere og forældre, hvor der også uddeles diplomer til alle deltagere fra svømmeskolen, samt medaljer og pokaler til klubmestrene.

En af pokalerne, som uddeles er pokalen for den største forbedring på hhv. 800 fri og 1500 fri, så svømmede du ikke langdistanceløbet sidste år er det vigtigt, at du svømmer løbet i år for at få chancen for at vinde pokalen næste år.

Forældre må også meget gerne sætte kryds i kalenderen, da vi får brug for hjælp fra nogle forældre, som kan hjælpe til som bl.a. officials og så er man selvfølgelig også meget velkommen i hallen som tilskuer.

Information til hold i svømmeskolen (begynder 2 og talent):

Klubmesterskaber 2013 – invitation (svømmeskole)​

Information til hold i konkurrenceafdelingen:

Klubmesterskab 2013 – invitation

Klubmesterskaber 2013 – løbliste, aldersgruppe, regler

Klubmesterskaber 2013 – tilmeldingsliste

Vil du se hvor mange point du får for dine løb kan du benytte denne omregner, hvor du indtaster din PR og så regner den ud, hvor mange point du får. Er du i tvivl hvad din PR er, så kan den findes på www.octoopen.dk.

Husk at der også er pokal til den største forbedring på hhv. 800 fri og 1500 fri, så svømmede du ikke langdistanceløbet sidste år er det vigtigt, at du svømmer løbet i år for at have chancen for at vinde pokalen næste år.