Resultater fra NORD’s klubmesterskaber – dag 2

Skrevet søndag d. 10. februar 2013

Søndag aften sluttede NORD’s klubmesterskaber og en weekend med masser af svømning og glade svømmere.

Svømmere fra svømmeskolen er i vandet klar til svømme 25m ryg​

Igen i dag var alle svømmerne fra NORD’s konkurrencehold i vandet, for at se om der kunne svømmes nogle god løb og hentes endnu flere point til det samlede regnskab, inden vi skulle finde ud af, hvem der skulle kåres som klubmester.

I dag deltog over 50 svømmere fra svømmeskolen også, hvor de havde mulighed for at svømme 25m i alle fire stilarter samt 50m fri og 50m ryg. Alle løb for svømmere i svømmeskole var sponsoreret af Nørresundby Bank.

Det var en fornøjelse, at se så mange yngre svømmere i vandet – for de fleste af svømmerne fra svømmeskolen, var det deres første stævne!
Efter stævnet fik alle deltagere fra svømmeskolen en medalje samt diplomer med tider for de løb de svømmede.

Martin H. Nielsen havde på forhånd regnet på, hvor hurtigt han skulle svømme på 1500 m fri i forhold til dem (han troede) var hans nærmeste konkurrenter, men havde ikke overvejet at lillebror Michael altså også kunne svømme hurtigt og pokalen for største langdistanceforbedring gik derfor til Michael H. Nielsen.

Den samlede klubmester for damer blev Nina Paulsen mens det for herrer blev Martin H. Nielsen.

Stor tak til alle forældre, som hjalp til ved klubmesterskaberne og tillykke til alle svømmerne med de flotte resultater, medaljer og pokaler.

De samlede resultater kan ses her:

Klubmesterskaber 2013 – Resultat

Klubmesterskaber 2013 – Samlet stilling