Regionsmesterskaber – dag 2

Skrevet onsdag d. 6. februar 2013

Guld på 4x50m medley holdkap til drengene​

På dag 1 var drengene (Emil Hjermitslev, Ludvig Lind, Karl Meisner, Emil Poulsen) 5/100 sek. fra at slå klubrekorden på 4×50 fri, så det var en gruppe motiverede drenge som på dag 2 fik chansen for at slå rekorden på 4×50 holdmedley. Denne gang overlod de ingen tvivl og slog den gamle rekord med mere end 4 sekunder.

Man må sige at Emil Hjermitslev har fået blod på tanden i forhold til at slå rekorder og fik således efter at få rekorden på 100 fri nu hvor 50 meteren er kommet i hus.

Det lå ikke umiddelbart i kortene, men Emil skød efter de høje tinder og endte mindre end 3/10 sek. fra den gamle rekord. Et virkelig flot løb og man skulle være et fjols hvis man ikke satte penge på at han klarer den inden han slutter som årgangssvømmer.

På medalje fronten blev der også på dag 2 trukket ædelmetal med hjem til Nørresundby. Primært af Emil Hjermitslev som igen fik medaljer hver gang han hoppede i vandet. I 100 fly fik han sølv mens Ludvig Lind fik en overraskende bronzemedalje. Karl Meisner fik også en medalje med hjem i 100 fly, hvor han efter et solidt løb kunne gå op på medaljeskamlens nederste trin og modtage sin bronzemedalje.

På pige siden var der ingen medaljer, men der blev stadig svømmet rigtig stærkt. Blandt andet ser det ud til at Line Shou Pedersen, Waraporn “Namvan” Champheng, Martha Godsk Overbye og Camilla Ottesen som lige er rykket op på K2 ridder på en bølge og sætter personlige rekorder hver gang de hopper i vandet.

Sponsorer​

KONTAKT EN AF VORES 3 AFDELINGER​

Har du spørgsmål der vedrører børne- og voksenhold kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører konkurrenceafdelingen kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører dykkerafdelingen kan du kontakte os direkte.