Spar på Nørre Uttrup Torv støtter NORD

Skrevet torsdag d. 11. april 2013

Spar butikken på Nørre Uttrup Torv bliver ny sponsor i Svømmeklubben NORD.

Spar Nørre Uttrup Torv​

Vi er glade for at endnu en af de lokale butikker vil støtte vores svømmeklub.

Svømmeklubben NORD er ikke ukendt for Jesper Feldgaard, der ejer Spar butikken på Nørre Uttrup torv. Han er vant at besøge os i svømmehallen på Gl. Lindholm skole, da begge hans børn går til svømning hos Svømmeklubben NORD og Jesper fortæller, at de er meget glade for, at gå til svømning.
Jesper har rost vores trænere og den gode kvalitet af vores svømmeundervisning. Det er vi selvfølgelig meget glade for at høre.

Spar er en rigtig købmand. Der er masser af gode tilbud på dagligvarer, vej-selv-slik, friskbagt brød og desuden er der et lille posthus i butikken, hvor det også er muligt, at betale girokort. I kælderen har Jesper desuden en hyggelig spillehal, hvor han gerne byder på en kop friskbrygget kaffe, rundstykker eller noget slik.

Spar butikken holder åben alle ugens dage fra kl. 7.30 til 21.00.
Spillehallen holder længere åbent til kl. 24 hver dag.

I de næste 7 måneder (undtagen i juli måned) fejrer vi den nye sponsoraftale med en sjov konkurrence hver måned. Konkurrencen er sponsoreret af Spar på Nørre Uttrup torv. Vi kan allerede nu garantere, at der i konkurrencen vil være rigtig meget slik til den søde tand – faktisk kan du vinde ikke mindre end 10.000 gram slik hver måned!

Som svømmeklub lover vi, at du fortsat vil kunne forbrænde en masse kalorier i svømmehallen og hvem ved. Hvis du er den heldige vinder af så meget slik – kan det være dine svømmekammerater får et stykke slik til den næste træning :o). Så det er bare med, at holde øje med NORD’s facebook side – det er her de sjove konkurrencer vil finde sted.

Du finder i øvrigt også Jespers Spar købmand på facebook.

Vi siger endnu en gang tak til Jesper for den flotte sponsor aftale og vi byder ham endnu en gang velkommen som sponsor hos Svømmeklubben NORD.