Limfjordskrydseren 2013

Skrevet lørdag d. 16. marts 2013

Svømmeklubben NORD har siden Limfjordskrydseren startede været medarrangør af denne event, hvor også en del af klubbens svømmere traditionelt har deltaget.

Datoen for dette års Limfjordskrydser er 1. september

Rollen som medarrangør indebærer blandt andet, at vi skal bemande nordsiden med forskellige hjælpere – cirka 25-30 mennesker i alt. På sydsiden varetages tilsvarende opgaver af Aalborg Svømmeklub.

For nogle af vores opgaver kræves der en vis baggrund, eksempelvis som læge, livredder eller speaker. For de resterende opgavers vedkommende kræver det udelukkende, at man har lyst til, og mulighed for, at investere nogle timers arbejde sammen med en gruppe andre frivillige med relation til svømmeklubben.

Den del af opgaverne, der stiller krav til hjælperens baggrund er ofte dem, der er mest vanskelige at besætte. Derfor vil vi gerne høre fra svømmere, familiemedlemmer og venner til svømmeklubben, hvis I er interesserede i at opleve Limfjordskrydseren 2013 som hjælper.

M.h.t. de øvrige opgaver, vil vi i løbet af foråret henvende os til en del medlemmer og forældre for at bede om jeres hjælp – håber I vil tage godt i mod vores forespørgsel. Til gengæld vil I få en spændende og sjov oplevelse som hjælper ved Limfjordskrydseren 2013.

Der er mulighed for at læse mere om Limfjordskrydseren 2013 her »

Henvendelse til Michael Frellsen michaelfrellsen@live.dk eller Torben Christensenaadalen@c.dk.