Odder Cup

Skrevet onsdag d. 24. april 2013

Det var første gang NORD deltog ved Odder Cup, som blev afholdt i weekenden d. 19 – 21. april, men det bliver sikkert ikke sidste gang.

Martin Hedegaard Nielsen​

Fredagens afsnit af Odder Cup bød på nogle af de lange løb og her var Martin Hedegaard Nielsen især i hopla. Hvis man kender Martin ved man godt at han er glad for at svømme langt og har bl.a. lige kvalificeret sig tillandsholdet i åbent vand.
Han svømmede både 800 m og 1500 m fri, hvor han fik henholdsvis bronze og sølv.


Hans 800 m var så hurtig at han slog den nu tidligere klubrekord på distancen for både juniorer og seniorer, som begge var sat af Peter Seidler, så den nu lyder på 9:08.43.
Det var ca. 5 sekunders forbedring af junior rekorden (9.13.37) og næsten 2 sekunders forbedring af seniorrekorden (9.10.18).

Både lørdag og søndag gik det så løs i begge hallens bassiner, hvor de ældste svømmere konkurrerede i det ene, mens de yngste gav den gas i det andet bassin.

Begge dage blev der svømmet godt og hurtigt i de fleste løb og undervejs blev det til nogle store forbedringer.
Forrige år på ca. samme tidspunkt var Camilla Ottesen tæt på en kravtid til VÅM, men desværre lykkedes det ikke dengang. Det ville hun revanchere i år og på 50m lykkedes det hende at klare kravtiden med 3 tiendedele.

Mod afslutningen af søndagens afsnit var det tid til en 400 m medley jagtstart for både piger og drenge. ​

Svømmerne blev startet forskudt (udfra deres personlige rekord) og svømmeren der efter de 400 m endte med at lave indslag først blev kåret som vinder.
Et sjovt og anderledes løb, hvor halen eksploderede efter at alle svømmerne var sendt i vandet.

Holdbillede fra Odder Cup 2013​​

Status efter stævnet er at NORD har 4 svømmere, som har kvalificeret sig til VÅM og som alle skal til Nyborg sidst i maj. Vi havde også et par stykker, som var tæt på, men det blev desværre ikke denne gang.

STORT tillykke til alle svømmerne – både dem som svømmede nye personlige rekorder hjem og dem, som klarede kravtid til VÅM.

Sponsorer​

KONTAKT EN AF VORES 3 AFDELINGER​

Har du spørgsmål der vedrører børne- og voksenhold kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører konkurrenceafdelingen kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører dykkerafdelingen kan du kontakte os direkte.