​Ungdomslegene 2013 i Lancaster, England​

Skrevet søndag d. 18. august 2013

Jeg havde den fornøjelse at være afsted til UL i uge 30 sammen med 16 svømmere, hvor de 8 af dem var fra Svømmeklubben NORD mens resten fra Aalborg svømmeklub.

Det var en super god tur, hvor mange af svømmerne fik overskredet nogle grænser, fik en masse oplevelser de vil huske og nye svømmevenner fra de andre deltagende lande.

Ugen bød på alt fra træning, stævne, åbnings- og afslutningsceremoni, BBQ med alle svømmer fra værtsbyerne og værtsfamilierne, adskillige besøg hos den lokale McDonalds, ungdomsfest og shopping. Så tror alt i alt jeg kan sige på alles vegne at de har hygget sig og haft en fantastisk tur.

Jeg vil gerne sige tak til alle svømmerne fra NORD, der var med, for en kanon tur, fortrinelig opførelse under hele turen og super god svømning af alle – I kan godt være stolte 🙂

Nina Severinsen (Træner på K3)​

Her kan I læse hvordan Sigrid S. Jensen fra NORD oplevede turen:

Det var en mega fed tur. Helt klart de i alt 56 timer i bus værd 🙂

Første og tredje dag var der træning. Så onsdag og fredag var der stævne. Det var mega fedt.

De fleste fik en medalje med hjem og ihvertfald en masse nye venskaber. Ved nærmest hver start kunne man bare høre råb og hujen fra Aalborg.

Fredag var der en masse sjove holdkapper bla. 8x25m crawl, 9x25m crawl hvor de handicappede svømmer også var med og 8×25 blandet mellem svømmerne.

Her skulle man samle et hold, der skulle bestå af folk fra mindst 3 byer.

Vinderne blev ”The Drowning Rats” mit hold !!!

Super super SUPER god tur.

Sigrid S. Jensen

Her kommer lidt stemningsbilleder fra turen, så i kan se hvor sjovt de har haft det: