Årets første og største tristævne for Clara​

Skrevet søndag d. 7. juli 2013

Clara deltager i denne weekend i det store triathlonstævne i Aalborg og hun har skrevet et par ord om træningen frem til det store stævne.

Så, nu nærmer tiden sig hvor jeg endelig skal i ilden til årets første stævne. Min sæson har været langt fra optimal da jeg i februar måned fik konstateret et lille træthedsbrud på venstre skinneben, hvilket resulterede at løb var absolut udenfor rækkevidde – ikke lige det der sætter det største smil på en triatlets læber!

Nå, men sket var sket. Jeg måtte derfor aflyse samtlige danske mesterskaber og diverse andre stævner i foråret og starten af sommeren, noget der ikke lige passede mig da jeg vidste at en podieplads til DM var inden for rækkevidde og ret sikker…

Men, mit ben har helet godt og jeg kan nu med det største smil på læben stille til start til det store triathlonstævne i Aalborg på søndag. Jeg skal køre kvart ironman, hvilket byder på 1000 msvømning, 45 km cykling og 10,5 km løb  ..

Jeg går ind til stævnet med den største iver og lyst til endelig at komme i “ilden” igen. Mit løb er stadig ikke helt optimalt da jeg ikke har løbet mere end fra starten af maj, men vejret bliver godt, jeg ved at der kommer de dejligste mennesker (jer fra NORD) og hepper og med den opbakning, lysten og glæden for endelig at kunne race igen, kan det hele kun blive en fest!

Jeg regner med at bruge 15 minutter på svømningen, ca. 1t 20-25 min på cyklingen og mellem 43-47 minutter på løbet..​

Så, hvis man har lyst til at se hvad svømning også kan bruges til og opleve nogle af danmarks bedste triatleter (også verdens bedste triatleter) så kom på søndag, tag bøllehatten med og nyd dagen. Jeg lover I vil se kæmpende og lidende mennesker der giver alt hvad de har i sig  incl. mig selv!​

Sponsorer​

KONTAKT EN AF VORES 3 AFDELINGER​

Har du spørgsmål der vedrører børne- og voksenhold kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører konkurrenceafdelingen kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører dykkerafdelingen kan du kontakte os direkte.