Nyt fra træningslejren i Sverige

Skrevet torsdag d. 17. oktober 2013

Svømmeklubbens bedste svømmere er i denne uge på træningslejr i Sverige – her er en lille opdatering fra dem

Stemningen er god trods den hårde træning​

Her går det godt, tirsdag trænede svømmerne to gange med både land og vand træning.

Naturligvis er både træner og holdledere også med til land og lidt vand træning og ikke mindst moralsk opbakning og klargøring af udstyr samt mad og drikke lige efter træning.

Patrick har efter aftensmaden både mandag og tirsdag holdt et lille seminar for svømmerne vedr. puls/intensitet under træning samt usynligtræning.

Moralsk opbakning var også nødvendig onsdag morgen, da svømmerne blev præsenteret for det længste pas for dem alle nogensinde i NORD regi, 60-80 x100m alt efter hvor hurtig man er og hvad man turde satse på, alle gennemførte i meget flot stil og en enkelt endda med de 8000m – klubbens Danskemester i 10km. – flot.De andre svømmere havde deres program gradueret ned af men alle svømmede mindst 6000m på 2 timer. – mega sejt.

Efter endt udstrækning gik turen til Kattegat og alle var en tur i det 10 grader varme vand inden omklædning, de er ikke til at skræmme – NORD rules!!!!

Eftermiddagen gik med et besøg i Ullared shopping center og uden træning til alles glæde og overraskelse….. De søde og bedste holdledere havde lejet to minibusser til transporten.

Mange hilsner alle dem fra Sverige

Cheftræner Patrick Levisen​​

Endnu et billede fra træningen