Bobledag!

Skrevet mandag d. 14. oktober 2013

Camilla Aagaard svømmer både i NORD og I.H. Aalborg​

Lørdag den 28. september var I.H. Aalborg og Svømmeklubben NORD med til at danne rammerne omkring årets BOBLEDAG.

Vi tog imod 8 meget forventningsfulde svømmere i alderen 8 – 10 år og deres forældre til en dejlig dag i Gl. Lindholm svømmehal og Svømmeklubben NORD's klubhus.

En Bobledag er en af de aktiviteter, der foregår under den indsats Dansk Handicap Idræts-Forbund har igangsat med Unge Atleter i Front. Unge Atleter i Front består af 7 idrætter i DHIF, hvoraf svømning er en af dem. Indsatsen er rettet mod unge i alderen 8 – 18 år med et syns- eller bevægehandicap.

Unge Atleter i Front har som primære mål at sikre:

• God kvalitet i de unges idrætsdeltagelse blandt ledere, trænere og klubber
  • Træningssamlinger med sportslige og sociale aktiviteter
  • Særlige talenttrænere med fokus på de unges idrætslige udvikling
  • Et aktiv ungdomsmiljø blandt unge i DHIF
  • Synligheden og rekrutteringen af deltagere til Unge Atleter i Front

Hvis du har lyst til at læse mere om Unge Atleter i Front kan du benytte følgende link: http://www.dhif.dk/document/default.asp?documentID=762&id=1417

Dagen gav ligeledes mulighed for, at vi kunne fortælle om den nye samarbejdsaftale der er indgået imellem I.H. Aalborg og Svømmeklubben NORD.

Svømmeren Camilla Aagaard som ligeledes er tilknyttet Talentholdet i DHIF og Unge Atleter i Front deltog også på dagen, som en inspiration for alle de unge svømmere der er i gang med at udvikle deres talent.

Helt sikkert en skøn dag med masser af godt humør og en gode drøftelser om svømmesporten.