Odder Cup 2016 – 4.-6. marts

Skrevet tirsdag d. 15. marts 2016

Svømmeklubben var traditionen tro, en tur i Odder, for at deltage ved Odder cup.

Holdet bestod af 14 svømmere, som tilsammen havde 101 indledende starter henover de 3 stævne dage.

Holdet var afsted med klubbens K3 træner (Rasmus Skinnerup) og cheftræner (Patrick Levisen), Som sammen skulle give svømmerne den bedst mulige oplevelse.

For et par af svømmerne blev det også til finaler, og hele 9 gange under lørdagens finaleafsnit, skulle der heppes ekstra god igennem, da NORD var repræsenteret.

I alt blev det til 53 nye PR ud af de 110 gange NORD havde svømmere i vandet.

Udover Personlige rekorder, blev det også til placeringer på skamlen.

Ved stævnet var der medaljer til nummer 1,2 og 3 i alle indledende løb, og hele 9 gange havde NORD en svømmer på skamlen for at blive hædret for sin placering: 5 bronze og 4 sølv medaljer.

I alle 50m løb var der også super finaler, og her var Karoline Nielsen d. 3. hurtigset 50m bryst, og hun blev igen her hædret med et gavekort for sin flotte præstation, som oven i købet var ny PR for hende.

Ved stævnet havde klubben også sine 2 handikap landsholdssvømmer med, Laura Christensen og Camilla Aagaard. De 2 svømmere skal i den kommende weekend med til vestdanske junior/senior mesterskaber, som svømmes i Aarhus. Begge vidste god form, og specielt Camilla imponerede ved at sætte ikke mindre end 4 nye danske rekorder i S13 klassen.

Stort tillykke til alle svømmerne med deres flotte resultater. Vi glæder os til at følge jer alle i fremtiden.​